Olay, Milas İlçesi Akkent Mahallesi’nde dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Evli ve işçi emeklisi olan Turgut Besleyen 48 KJ 045 plakalı otomobiliyle evine gittiği sırada, yolda taksi şoförü M.Y. ile karşılaştı. M.Y., eşini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü Turgut Besleyen’i durdurdu ve tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Y. yanındaki bıçakla Besleyen’i göğsünden yaralayıp kaçtı. Kanlar içinde kalan Besleyen, otomobiliyle 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne gitmek için hareket etti.

BİLİNCİNİ KAYBEDİP KAZA YAPTI

Hastanenin acil servisi yakınına kadar gelen Turgut Besleyen burada bilincini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, önce orta refüjdeki demir ışıklandırma direğine ardından da yol kenarında park halindeki 48 KD 220 plakalı otomobile çarpıp durdu. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri ağır yaralanan Turgut Besleyen’i ambulansla 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Besleyen hayatını kaybetti.

Olaydan bir süre sonra M.Y., cinayette kullandığı bıçakla Akkent Polis Merkezi’ne gidip teslim oldu. Besleyen’in ölüm haberini alıp hastaneye koşan yakınları sinir krizi geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.