Kaza, dün saat 15.30 sıralarında, Denizli- İzmir karayolu Sarayköy İlçesi girişinde meydana geldi. Denizli'den İzmir yönüne giden 62 yaşındaki Raşit Bekçi, yönetimindeki 48 M 1510 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Yoldan çıkan otomobil, yol kenarında yürüyen Songül Bağatarhan ile çocukları bebek arabasındaki 2 aylık Berfin Bağatarhan, 7 yaşındaki Zeynep Bağatarhan ve 6 yaşındaki Kardelen Bağatarhan'a çarptı. Anne ve 3 çocuğunu altına alan otomobil, yolun dışındaki çalılıklara çarparak durabildi. Songül Bağatarhan ile 2 aylık Berfin, kaza yerinde öldü. Zeynep Bağatarhan ve kardeşi Kardelen Bağatarhan ile sürücü Raşit Bekçi ve eşi ise yaralandı.

Ağır yaralı çocuklar ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, otomobildeki yaralılar ise Servergazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından anne ile 2 aylık bebeğinin cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Anne ile bebeğinden geriye ise bebek arabası ve ayakkabılar kaldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.