Çarşı Mahallesi, Turgutreis Caddesi'ndeki Uyar Otopark'ın işletmecisi İlyas Aksoy, bugün saat 10.30 sıralarında, kendisiyle görüşmeye gelen bir kişiyi bürosuna aldı. Kısa bir süre sonra ikili arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine görüşmeye gelen kişi belinden çıkardığı tabancasıyla peşpeşe iki el ateş etti. Kurşunlardan biri sol dizine isabet eden Aksoy, acı içinde yere yığıldı. Silah sesi üzerine gelen otopark çalışanı 38 yaşındaki Tuncer Kırmızıaltın'ın araya girmesi üzerine saldırgan, geldiği gri renkli otomobille kaçtı. Ambulansı ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aksoy, ameliyata alındı. Aksoy, sedyeyle ambulansa bindirilirken, yakınlarını cep telefonundan arayıp, "İyiyim, korkulacak bir şey yok" diyerek, durumu hakkında bilgi verdi.

Polisin ifadesiune başvurduğu otopark çalışanı Kırmızıaltın, "Otoparkın öteki ucundaydım. Patronum ile saldırgan kişi arasında tekme tokat kavga çıktı. Hemen ofise doğru koştum. Bu arada saldırgan iki el ateş etti. Araya girip, daha fazla ateş etmesini engelledim. Bunun üzerine saldırgan hızla uzaklaşıp, otomobiline binerek kaçtı. Olayın şaşkınlığı ile otomobilin plakasını dahi alamadım" dedi.

Polis, plakası alınamayan otomobille kaçan kişinin eşkalini MOBESE kameralarından tespit edip, yakalanması için çalışma başlattı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam edeken, Bodrum'da birkaç otoparkın işletmeciliğini yapan Aksoy'un, ihale tartışması nedeniyle saldırıya uğramış olabileceği öne sürüldü.