Muğla Fethiye'de meydana gelen kazada düğününe bir hafta kalan 32 yaşındaki Cemal Cenk Uygun hayatını kaybetti. Uygun, motosikletle ilerlerken düşüp çöp kamyonunun altında kaldı. Uygun'un başının kamyon altında ezildiği öğrenildi. Yamaç paraşütü pilotu olduğu öğrenilen Uygun, bir hafta sonra evlenecekti.

Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi'ndeki kaza, dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Paspatur Çarşısı'ndan Muğla Makası istikametine giden Cemal Cenk Uygun'un kullandığı 48 JB 920 plakalı motosiklet, ön tekeri kaldırıma sürtünce devrildi. Bu sırada motosikletin yanında seyreden 44 yaşındaki Yaşar Yaman'ın kullandığı Fethiye Belediyesi'ne ait 48 GY 207 plakalı çöp kamyonu, yola düşen Uygun'un başının üzerinden geçti. Kamyonun sol arka tekeri altında kaskı parçalanan ve başı ezilen Uygun, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kamyon sürücüsü Yaşar Yaman ise polis tarafından gözaltına alınarak Fethiye Polis Merkezi'ne götürüldü.

1 HAFTA SONRA EVLENECEKTİ

Bu sırada olay yerine gelen diğer paraşüt pilotları Uygun'un cansız bedenini görünce şok yaşadı. Uygun'un düğün hazırlığı yaptığını ve nişanlısı Füsun S. ile 1 hafta sonra evleneceğini söyleyen paraşüt pilotları, gözyaşlarına hakim olamadı. Uygun'un cenazesi Fethiye Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

ÖLÜM ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde Uygun'un kaldırıma sürterek devrilen motosikletten yola düştüğü görülüyor. Motosikletin yanında seyreden çöp kamyonu Uygun'un başını ezerek kaskını parçalıyor. Kaldırımda yürürken kaza anını gören bir vatandaş yüzünü kapatarak olay yerinden uzaklaşıyor. Koşarak kaza yerine gelen bir başka vatandaş ise çevredekilerden yardım istiyor.