Van’ın Çatak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve 9 Eylül 2011 tarihinde evine gittiği sırada PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan polis memuru 29 yaşındaki Nadir Özgen’in, Aydın’ın Söke İlçesi Bağarası Beldesi Cumhuriyet Mahallesi 3 Sokak’taki baba ocağında endişeli bekleyiş yerini heyecana bıraktı. PKK’nın elindeki kamu görevlilerinin serbest bırakılacağını öğrendiği günden bu yana gözüne uyku girmediğini dile getiren anne Müşerref Özgen, eşi Hidayet Özgen’in, dün akşam saatlerinde eve gelen polisler tarafından oğlunu karşılamak üzere Şırnak’a götürüldüğünü ifade etti.

OĞLUNUN SEVDİĞİ YEMEKLERİ YAPTI


1.5 yıldır evlat hasreti çeken ve gözyaşı dinmeyen Müşerref Özgen, oğlunun sevdiği yemek ve böreklerden hazırladığını kaydetti. Habur’dan gelecek haberi umutla bekleyen anne Özgen, "Serbest bırakılacaklarının duyulmasından bu yana gözüme uyku girmedi. Oğlum gelecek diye çok heyecanlanıyorum. Onun sevdiği yemeklerden yaptım, sarma ve börekler hazırladım. Oğluma hasret kaldım. Bunu ancak anne olanlar anlar. Onu karşımda gördüğümde öpüp koklayıp doya doya sarılacağım. Onun istediği gibi dimdik ayakta olmak istiyorum" dedi.

TORUN HASRETİ AĞIR GELDİ

Polis memuru Nadir Özgen’nin babaannesi 83 yaşındaki Saliha Özgen aylardır torun hasreti çektiğini belirtip, "Torunumun hasreti ve yaşadıkları bana bu yaşımda çok ağır geldi. Ölmeden dünya gözüyle onu bir kez daha görmek ve ona sarılmak için hep dua ettim. Allah’ım dualarımı kabul etti" diye konuştu.