Teröristlerle çıkan çatışmada yaralandıktan sonra kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesi’nde şehit olan Zeynel Kapucu’un (21) ölüm haberini Milas Garnizon Komutanlığı yetkilileri ailenin Emek Mahallesi’ndeki evine giderek haber verdi. Acı haberle yıkılan anne Fadime Kapucu ve baba Ümmet Kapucu fenalaşarak 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acılı aileye askeri yetkililer ve polis yöneticileri moral vermeye çalıştı.

1 yıl önce Kayseri’den ailesinin iş durumu nedeniyle Milas’a yerleşen Kapucu ailesinin iki oğlundan biri olan Zeynel’in cenazesi Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenecek törenin ardından önce Adana’ya, oradan da Milas askeri havalimanına getirilecek. İçişleri Bakanı Osman Güneş’in de katılması beklenen cenaze töreninin ardından ikindi namazına müteakip şehit er Kapucu’nun naşının Milas Şehir Mezarlığı’na defnedilmesi bekleniyor.

Uzman Çavuş Abiter Çiçekçi ile erler Nihat Çağlar, Sunay İnanır, Yunus Uyuktaş ve Aykut Akpınar'ın Osmaniye Devlet Hastanesindeki tedavileri sürüyor.