Denizli'de sobadan sızan gaz nisan ayında can aldı. 28 yaşındaki İlknur Karabulut karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybederken, 3 ve 5 yaşındaki iki çocuğu ise tedavi altına alındı. İki çocuğun da hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Merkezefendi İlçesi'nin İlbade Mahallesi'nde yaşayan tekstil işçisi 30 yaşındaki Mesut Karabulut, gece işe gitmek için ayrıldığı evine, iş çıkışı bugün saat 07.30'da döndü. Uzun süre kapıyı çalan ve eşini telefonla arayan Mesut Karabulut, cevap alamaması üzerine tedirgin oldu. Kapıyı kırarak içeri giren Karabulut, eşi İlknur Karabulut ile çocukları Berkcan Karabulut ve Berkay Karabulut'u baygın halde buldu. İhbar üzerine mahalleye gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, İlknur Karabulut'un öldüğü belirlendi. Baygın iki çocuk ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan çocukların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis tarafından evde yapılan incelemenin ardından, İlknur Karabulut'un cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Üç gün önce evin bacasının şiddetli rüzgarda zarar görüp bir bölümünün yıkıldığı, gece havanın soğuması üzerine sobanın yakıldığının anlaşıldığı belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.