Olay Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana geldi. 35 yaşındaki G.A., evli ve 3 çocuk babası komşusu T.T.'nin telefon ve sözlü olarak cinsel tacizlerine maruz kaldığını iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılığın talimatıyla G.A.'nın evinin giriş kapısının bulunduğu ön tarafına güvenlik kameraları yerleştirildi. Kameralardan habersiz olan T.T., eşiyle geçen 19 Eylül'de evinin önünden geçerken, iddiaya göre G.A.'yı döverek, cinsel tacizde bulundu. G.A., bunun üzerine durumu polise bildirdi.

Polis güvenlik kameralarını inceledi ve sanayi sitesinde demirci olan T.T.'yi gözaltına aldı. Aynı sitede oturan 3 kadının daha T.T.'nin kendilerine de sözlü tacizde bulunduğunu öne sürüp, şikayetçi olduğu belirtildi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.T., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. T.T.'nin 2 yıldan bu yana kendisine, hem de sitedeki diğer kadınlara sözlü tacizde bulunduğunu ileri süren G.A., şunları anlattı:

"Cep telefonuma 'Seni çok çekici buluyorum. Birlikte olmak istiyorum' gibi SMS'ler gönderiyordu. Durumu eşine anlatım. 'Sen o...sun, kaşarsın. O erkek, istediğini yapar' dedi. Çaresiz, durumu savcılığa bildirdim, güvenlik kamerası takıldı. Geçen cuma günü de kendisini alkollü olarak evimin önünde görünce, eşine 'Kocanı al buradan' deyince, aramızda tartışma çıktı. Eşiyle tartıştığımı gören T.T., koşarak yanıma gelip, saçlarımdan tutup, beni yere savurdu, başımı yere vurdu, tacizde bulundu. Konu adli makamlara intikal etti. Sonuna kadar takipçisi olacağım."