Söke Sanayi Sitesi'ndeki bir plastik doğrama atolyesinde kalfa olarak çalışan Ahmet Er, dün saat 20.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki pazaryerinde aralarında bir süredir husumet bulunan arkadaşı berber kalfası G.A. ile karşılaştı. İddiaya göre ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine G.A., cebinden çıkardığı çakıyı Er'in kalbine sapladı. Yaralı halde yardım istemek için Koçlar Caddesi'ne çıkan Er, yere yığıldı. Bu sırada tesadüfen olay yerinden geçen devriye polis ekiBi, yerde kanlar içinde yatan genci farkedip, ambulans çağırdı. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Er, doktorarın müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan berber kalfası G.A., kendisine telefonla ulaşan polislere Ağaçlı Köyü'nde olduğunu belirtip, teslim oldu.

'SERT TAVIRLARLA KONUŞUNCA ÇAKIYI SALLADIM'

G.A. ifadesinde, Ahmet Er'in olaydan bir gün önce kendisine diklendiğini belirtip şunları anlattı:

Alkollü olduğum için 'yarın görüşelim' dedim. Olay günü işyerime geldiğini görünce dışarı çıktım. İşyerimin arkasındaki pazaryerine geçtik. Burada da bana dik dik bakıp, sert tavırlarla konuşunca cebimdeki çakıyı çıkartıp, bir kez sallayıp sapladıktan sonra ayrıldım. Daha sonra polisler aradı. Köyde olduğumu söyledim, gelip gözaltına aldılar." G.A.'nın işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Ahmet Er'in cenazesinin, bugün ikindi vakti Çeltikçi Camisi'nde kılınacak namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.