Kaza, bugün saat 10.20 sıralarında, Argavlı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İzmir Torbalı'daki bir depodan Söke'deki bir AVM'ye gıda maddesi götüren 28 yaşındaki Sezer Karayazılı yönetimindeki TIR, yükünü boşalttıktan sonra dönmek için yola çıktı. Argavlı yakınlarına Karayazılı, TIR'ın direksiyon kontrolünü yitirdi. Uyuduğu sanılan Karayazılı'nın kontrolünden çıkan TIR, refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bu sırada Aydın yönünden gelen DSİ 21 Aydın Bölge Müdürlüğü'nde görevli 61 yaşındaki Güner Tufan yönetimindeki 35 HK 787 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya döndü. TIR ve otomobil uçuruma düştü. Otomobil sürücüsü Güner Tufan, direksiyon başında can verdi. Arkadaşı Ahmet Yavaş ise ağır yaralandı. TIR şoförü Sezer Karayazılı da kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kazadan sonra DSİ'de görevli şoför Güner Tufan'ın öldüğünü öğrenen DSİ'deki arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Tufan'ın yakınları, kaza yerinden hastaneye gönderildi. Güner Tufan'ın AYDEM'den üç yıl önce emekli olduğu ve DSİ'de şirket işçisi olarak şoförlük yaptığı öğrenildi. Güner Tufan ve Ahmet Yavaş'ın Söke'nin Karacahayıt Mahallesi'nde yapımı devam eden gölette gittikleri belirtildi.

Kaza nedeniyle Söke yönüne giden yolda zaman zaman aksaklıklar meydana geldi. Otomobilde ölen Tufan'ın cesedinin çıkarılması için yaklaşık 1.5 saat savcının gelmesi beklendi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.