Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış sezonu gelmesine rağmen ilçede asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.
İlk etapta Turgut Özal Bulvarı'nın çevresinde 40 bin m2 asfaltlama çalışması yapan ekipler, ikinci etapta da 25 bin m2'lik alanın  asfaltlama çalışmalarına başladı.
Ekipler, doğalgaz ve Tire Belediyesi'nin altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan cadde, sokak ve bulvarlarda çalışmalarını sürdürüyor. Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Samanyolu Sokak, Sabiha Gökçen Caddesi, Turgut Reis Caddesi, Yaprak Sokak, Güven Caddesi, Ayhan Gülcüoğlu Caddesi, Kent Sokak, Halil Çulhaoğlu Caddesi, Çobanyıldızı Sokak, Faik Tokluoğlu Caddesi, Rasulzade Bulvarı'nda çalışmalarına devam ediyor.
Yaklaşık olarak 100 bin m2'lik alanın asfaltlama ihalesine çıkan Tire Belediyesi, ikinci etabın tamamlanmasının ardından kalan 35 bin m2'lik alanın asfaltlamasına başlayacak.
Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, "İlçemizde doğalgaz çalışmaları ve bizim yaptığımız altyapı çalışmalarının bulunması, ayrıca geçtiğimiz sezon yağışların mevsim normalleri üzerinde olması nedeniyle cadde ve sokaklarımızda yıpranmalar meydana geldi. Tabi bunun yanı sıra ilçede oluşturulan yeni yaşam alanları da asfaltlanıyor. Şu anki hedefimiz 100 bin m2, bunun 65 bin m2'lik bölümünü tamamlamak üzereyiz. Çok yakında üçüncü etap çalışmalarına başlayacağız" dedi.