Turgutreis Kültür Sanat ve Turizm Festivali'ne ülkemizden ve yurt dışından birçok sanatçı katılacaktır. Bodrum'u tarihiyle, kültürüyle tanıtmayı amaçlayan bu festivalde etkinlikler, sanatçı performansları, paneller, konserler ve Şevket Sabancı Kültür Sanat Merkezi'nde "Zamanın Geldiği Yer" adlı Uluslararası Karma Sergisi yapılacak.

Festivale basın toplantısında start verildi. Açılış konuşmasını yapan  Festival Direktörü Gülsen Cengiz: " Biz bu festival için göle bir maya çaldık ve maya tuttu. Festivale ülkemizden ve yurt dışından birçok ünlü katılacaktır. " dedi.

Destek vereceğiz

Toplantıda söz alan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras " Turgutreis'in tarihiyle, günümüz değerleriyle ve geleceğe hazırlanmasıyla bağlantılı olan bu festivali belediye olarak destekliyoruz." dedi.

Festivalde  Turizm Paneli Moderatörlüğü'nü üstlenen, SİANJİ  Otel Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır: Çok kısa zamanda çok büyük işler başarıldığını görüyorum. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah alnımızın akıyla bu festivalden çıkacağız ve sizlere daha çok destek vereceğiz. Buradan bunun sözünü veriyorum". dedi. Festivalin ilk gününde Recai Çakır'ın moderatörlüğünü yapacağı Turizm Paneli'nde; konuşmacı olarak Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türsab Türkiye Seyahat Acenteları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya ve Genel Müdür Geylan Dursunoğlu katılacaktır.