Alkollü olduğu belirtilen iki kişi Aydın Bulvarı üzerinde aşırı hızlı bir şekilde gezinti yaparken, yolun bittiğini fark edemeyince tabakhane deresine uçtu. Buz gibi havada derenin içine düşen araçtan kurtarılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Aydın’da esnaflık yapan Ümit Aydın arkadaşı Umut Güngör ile birlikte alkol aldıktan sonra 09 FA 420 plakalı otomobil ile şehir turu atmaya başladılar. Adnan Menderes Mahallesi Aydın Bulvarı üzerinde süratli bir şekilde seyreden otomobilin sürücüsü, alkolün de etkisi ile yolun bittiğini fark edemeyince Tabakhane deresine uçtu. Büyük bir gürültü ile uyanan çevre sakinleri derenin içindeki aracı görüp içerisindeki vatandaşların imdat seslerini duyunca hemen derye inip yaralıları araçtan çıkardı. Bu arda Aydın İtfaiyesi ve 112 Acil Servis ekipleri de kaza yerine gelip kurtarma çalışmalarına katıldı.

Kazada ağır yaralanan Umut Güngör, arkadaşı Ümit Aydın’ı göremeyince kendi derdini unutup görevlilere arkadaşını sordu. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, Tabakhane Deresi’ne düşen araç hurda yığınına döndü.
Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.