Ege Bölgesi'ndeki yatırımlarını hızlandıran Vatan Bilgisayar; Ege Bölgesindeki dördüncü, İzmir'deki üçüncü mağazasının açılış haftasına özel fırsat ürünleri ve tüm ürünlerde World'e 5 taksitte yüzde 25 indirim imkanıyla İzmirlilerle buluştu.
İzmir Balçova'da kıran kırana süren teknoloji marketleri savaşına hızlı giriş yapan Vatan Bilgisayar, İzmirliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği açılışta vatandaşlar açılışa özel indirimden ve fırsat ürünlerinden yararlanmak için mağaza önünde kuyruk oluşturdu.

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendesi zinciri Vatan Bilgisayar, İzmir'deki üçüncü mağazasını 18 Mart 2011'de Balçova Palmiye Alışveriş Merkezi'nde açtı. Bir ay içinde ikinci hiperstore açılışını gerçekleştiren olan Vatan Bilgisayar, açılışla birlikte Türkiye çapında 36 mağazaya ulaşarak yüzlerce markaya ait, televizyondan cep telefonuna, bilgisayar parçalarından dijital kameralara, notebook'lardan küçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde ürün yelpazesini teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor.

Vatan Bilgisayar İzmir Balçova Mağazası açılışında konuşan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, yeni mağaza ile birlikte Türkiye'nin 18 ilinde toplam 36 mağazaya ulaştıklarını belirtti. Vatan Bilgisayar İzmir Balçova Hiperstore ile birlikte toplam kapalı alanda 78.480 m² ye ulaştıklarını paylaşan Hasan Vatan 2011 yılında yatırımlarını hızlandırarak yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 70 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

Balçova Palmiye Alışveriş Merkezi içinde hizmet veren Vatan Bilgisayar İzmir Balçova Hiperstore, açılış haftası boyunca özel fırsat ürünleri ve tüm ürünlerde World'e 5 taksitte yüzde 25 indirim ile İzmirlileri karşıladı. Her zaman uzman teknoloji ekibiyle en iyi hizmeti sunan Vatan Bilgisayar, İzmir Balçova Hiperstore'a gelen İzmirlileri kendilerine her konuda yardımcı olan, en doğru ürünü bulma konusunda kendilerini detaylı olarak bilgilendiren uzman personellerle karşıladı. Vatan Bilgisayar'ın teknoloji konusunda özel eğitim alarak uzmanlaşmış satış danışmanları, teknoloji meraklılarının ihtiyaç ve beklentilerini dinleyip kafalarındaki soru işaretlerini kaldırarak onları en uygun ürüne yönlendirdi.