Manisa'da mobilya üretimi gerçekleştirirken Brezilya'da yatırım kararı alarak, yatırımcı vizeye sahip olan ilk Türk firması olan Kırmızıbeyaz şirketinin kurucusu Umut Eker, dünyanın en büyük plastik fuarlarında önde gelen 10 firmaya danışmanlık hizmeti vereceklerini söyledi.

Manisa Soma'da mobilya imalatı yaparken, FIFA Dünya Kupası ve Olimpiyat Oyunları'na evsahipliği yapacak Brezilya pazarındaki hareketlilikten pay almak için harekete geçen ve bu ülkede firma kuran Umut Eker, ülkede düzenlenen fuarların da gönüllü elçisi oldu. Türkiye'deyken de KOBİ'lere danışmanlık hizmeti verdiğini hatırlatan Kırmızıbeyaz Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Umut Eker şunları söyledi:

"Brezilya'da yatırımcı vizesi bulunan ilk ve tek Türk şirketi olarak e-ticaret, mağazacılık ve Brezilya'da yatırım yapmak isteyen Türk firmalarına danışmanlık hizmeti için danışmanlık faaliyetlerine başlamıştık. Şimdi çabalarımız sonuç verdi. 9- 13 Mayıs 2011 tarihleri arasında 13'ncü kez düzenlenecek olan dünyanın en büyük plastik endüstrisi fuarlarından olan BrasilPlast'a katılacak firmaların ziyaret organizasyonlarını gerçekleştireceğiz. "