2 Aralık-27 Aralık tarihleri arasında BurdaCard'la Burda Alışveriş Merkezi'nden tek seferde 50 TL ve katlarında alışveriş yapan herkese "Anında Kazan Kartı" hediye edilecek. Boş yok, müşteriler kazıdıkça anında binlerce üründen birini kazanacak! Daha çok alışveriş yapan daha da çok kazanacak.

Burda Market Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Ersan; "Geçtiğimiz günlerde yeni sürprizlerimizin yolda olduğunu dile getirmiştim. En iyi fiyatı ve indirimli ürünleri zaten sürekli olarak müşterilerimize sunuyoruz, bunun yanı sıra BurdaCard sahibi sadık müşterilerimizi ödüllendirmek amacıyla çeşitli sürprizler ve hediyelerle de onları mutlu etmek istiyoruz. 2011 yılını "Anında Kazan" kampanyasıyla uğurlarken, 2012 yılında da buna benzer güçlü kampanyalara imza atmaya devam edeceğiz " diye konuştu.

Bol kampanyalı bir alışveriş keyfi vaat eden Burda Avm'de ayrıca BurdaCard ile yapacağınız alışverişlerde "50 TL'lik alışverişte haftanın ürünleri % 50 indirimli" kampanyası da devam ediyor. Ayrıntılı bilgi için Burda Alışveriş Merkezi'ne uğrayabilir ya da www.burdamarket.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.