Türkiye’deki modern perakende sektörünün öncülerinden bir tanesi olmayı başaran Carrefoursa, geniş mağaza zincirleri sayesinde müşterilerinin ihtiyaçlarına anında karşılık verecek olan çözümleri sunmaktadır. Carrefoursa teknoloji alanında yaptığı yatırımlar ile kendi müşterilerine her daim en iyisini sunmayı başarmakta ve her zaman zirvede kalabilmek için araştırmalarına devam etmektedir. Müşteri odaklı sunulan hizmetler sayesinde tüketicilere istenileni sunmayı başaran Carrefoursa bu sayede tüketicilerin en çok tercih ettiği perakende satıcılarından bir tanesi olmayı başarmıştır. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra sahip olduğu yerli ve ithal ürünler ile müşterilerine 1000’den fazla ürün çeşitliliği sunmayı başaran Carrefoursa Türkiye’nin en çok tercih edilen perakende satıcılarından bir tanesi olarak dikkat çekmeyi başarıyor.

Alışveriş yapmadan önce yapılan indirimlerden haberdar olmanın hiç kuşkusuz size büyük bir yararı olacaktır. Özellikle bütçenizin kısıtlı olduğu zamanlarda yapılacak indirimlerden yararlandığınızda cebinizden çok fazla para çıkmadan istediğiniz ürünlere sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken internet üzerinden haftalık indirimleri takip etmek olacaktır. Özellikle Carrefoursa tarafından yapılan indirimler haftalık olarak katalog şeklinde dağıtılmaktadır. Bu kataloglara Carrefoursa mağazalarından ulaşabildiğiniz gibi aynı zamanda internet üzerinden de kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. İnternet üzerinden kataloglara ulaşmak istediğinizde ise tek yapmanız gereken doğru siteleri tercih etmek olacaktır. Bu sayede hangi hafta hangi ürünlerde indirim yapılacağını kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Kipa indirimli bülten yayınlayan firmalardan bir diğeridir. Özellikle hafta başlarında yayınlanan bültenler sayesinde indirimli ürünleri kolay bir şekilde öğrenme şansınız olacaktır. Ayrıca perakende sektöründe yeni satışa sunulan ürünlerde yine internette yer alır. Alışveriş yapmadan önce indirimli fiyatları öğrenmek için yayınlanan bu bültenler müşterilere büyük bir kolaylık sağlar. Ayrıca bültenlerde haftanın en çok satılan ürünleri de bulunmaktadır. Fiyatların yüksek olmasından şikâyetçiyseniz bültenleri takip ederek uygun fiyatlara kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Haftalık bültenlere Kipa mağazalarından ulaşabilirsiniz. Dilerseniz internet üzerinden de bu bültenlere ulaşma şansınız bulunmaktadır. Sitemizde Kipa haftalık bültenlerine düzenli olarak yer veriyoruz. Siz de hemen sitemizi ziyaret ederek bu bültenlere tamamen ücretsiz olarak göz atabilir ve inceleyebilirsiniz.