IKEA mağazalarında 31 Mart-29 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan ve 10 yıl garantili  "PAX Gardırop Kampanyası"yla artık dağınık odalar toplanıyor. 31 Mart-29 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan IKEA PAX Gardırop Kampanyası dahilinde,  IKEA Aile Kart ile 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde %10 indirim, 12 taksit ve 1 Mart-30 Haziran tarihleri arasında 3 ay erteleme imkanı bulunuyor. Üstelik Axess'e özel 150 TL ve üzeri alışverişlerde vade farksız 6 taksit ve IKEA Aile Kart sahiplerine 12 taksit fırsatı sunuluyor.  IKEA, PAX Gardırop sistemleriher zevke ve her bütçeye uygun çözümler üretiyor. Yaratıcı çözümleri ve düzenli depolama seçenekleri ile  ideal bir alternatif olan PAX Gardırop sistemleriyle sınırsız sayıda yapılabilecek farklı kombinasyonlarla artık evdeki  alanlar maksimum verim ve düzende değerlendiriliyor.  Düzenleme konusunda yüzlerce fonksiyonda çözüm üreten PAX Gardıroplaryatak odalarını hem düzenli hem de çekici mekanlara dönüştürüyor. PAX gardıroplarla birlikte satılan komplement dolap içi düzenleme üniteleri  gardırobunda ayakkabıdan kıyafete, kravattan çantaya kadar her şeyi bir arada ve düzenli görmek isteyenlere  ihtiyaçları doğrultusunda çözümler üretiyor.
 
31 Mart-29 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan IKEA PAX Gardırop Kampanyası dahilinde,  IKEA Aile Kart ile 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde %10 indirim, 12 taksit ve 1 Mart-30 Haziran tarihleri arasında 3 ay erteleme imkanı bulunuyor. Üstelik Axess'e özel 150 TL ve üzeri alışverişlerde vade farksız 6 taksit ve IKEA Aile Kart sahiplerine 12 taksit fırsatı sunuluyor.
Üstelik, ister evden www.IKEA. com.tr adresinde, ister IKEA mağazalarında uzman personeller eşliğinde "yatak odası planlayıcısı" ile PAX gardıroplar, alanın ölçüsüne göre istenilen boyutlarda, istenilen renk ve kapak alternatifleri ve iç düzenleme üniteleri seçilerek tasarlanır,  evin ihtiyacına uygun  maksimum verim ve düzende kullanmasına olanak sağlar.

Yatak odaları ve PAX gradırop çözümleriyle ilgili yüzlerce fikir için IKEA mağazalarında düzenlenmiş olan çok sayıda örnekten, www.ikea. com.trinternet sitesinden, IKEA gardırop sistemleri broşüründen ve IKEA kataloğundan yararlanmak mümkün. n Nigar Nak