DEKA KART PayKasa /  Ön Ödemeli Kart Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak, tüm dünyadaki bir çok internet sitesinde para yatırma yöntemi olarak kullanılan PayKasa  Kartı yasal olarak satmaktadır.

www.dekakart.com olarak Haftanın 7 günü hiçbir bayramı, özel günleri ve tatilleri ön plana almaksızın vardiyalı çalışanlarımız ile devamlı sizlerin hizmetinizdeyiz. PayKasa  kartınızı banka havalesi, eft veya bankamatikten yatırarak bizden çok kısa sürede teslim alabilirsiniz. Ön ödemeli kartlar olarak kendi sektöründeki en deneyimli satış temsilcilerimiz ile sitemizde yazan aktif Skype adresimiz veya canlı chatten temas edebilir, paykasa ile ilgili her türlü bilgiyi en detayına kadar müşteri hizmetlerimizden öğrenebilirsiniz Para yatırmak istediğiniz sitelere hiç bir sorun yaşamadan hızlı yatırım yaparak size bir çok avantaj sağlayacak Pay Kasa Kartı en güvenli ve ucuz olarak bizden temin edebilirsiniz.

Paykasa Kartınızı, kimlik bilgilerinizi hiç bir site veya 3. şahıslarla paylaşmadan %100 güvenilir ve %100 yasallık ile ekonomik olarak almanıza olanak sağlayan www.dekakart.com  olarak bugüne kadar daima bizleri tercih edip, bize her zaman güvendiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz.