Firma ve tüm işletmeler için dijital entegrasyon önemlidir. Sanal platformlarda ticaret faaliyeti gösteren kurum ve markalar için, sanal pos kullanımından sosyal medya yönetimine dek her detayın senkronize şekilde gerçekleştirilmesi gereklidir. E-ticaret sistemlerinde yazılım firması olarak hizmet veren Codex, yazılım mühendisliği ve yazılım geliştirme faaliyetleri ile kurumsal başarınıza katkı sağlıyor. E-ticaretin en hızlı ve aktif şekilde yapılması, uluslararası piyasalarda tanıtımın yapılması ve hedef kitleye en direkt erişim sağlanabilmesi adına, xCode yazılımları ile masa üstü, web ve mobil uygulama yazılımları geliştiriliyor.

E-Ticaret Yazılım Paketi


Codex e-Ticaret ürün paketi ile profesyonel iş zekası ve sanal ticaretin tüm gerekliliklerini tamamlayabilirsiniz. Codex yazılım firmaları arasında parlak fikirler, yaratıcı temalar ve profesyonellikle harmanlanmış yazılım geliştirme paketlerini sunarak, firmalar için e-ticaret ürünlerini sunuyor.

0 sanal entegrasyon ile yazılım edilmiş e-ticaret yazılım paketi, sanal pos modülü ile sunuluyor. Framework b2 geliştirme teknikleri ile ticaret sistemlerine modüler şekilde yazılım edilen ürün paketi, yönetim panelleriyle profesyonellik kazandırıyor. Sistem üzerinden kampanya giriş ve değişiklikleri, sanal pos entegrasyonu gibi çeşitli fonksiyonlarla e-ticaret modülü sunuluyor.

Yazılım Neden Önemlidir?

Yazılım firmaları her kurum ve kuruluş için, web yazılım modelleri alan hakimiyeti sağlar. Firmaların gelişim ve ilerleme süreçlerine bakmaksızın, e-ticaretin aktif ve etkili şekilde gerçekleştirilmesi, dijital platformlarda ticari kazanım sağlanması ve marka bilinirliğinin kazanılması/ artması adına yazılım önemlidir. Müşteri potansiyelinin artırılması, odak ve hedef kitleye en doğru- hızlı ve doğrudan erişim sağlanabilmesi için yazılım, hem önem hem gereklilik gösterir.

Mobil uygulamalar, web uygulamaları ve masa üstü uygulamalar, dijital platformların tamamında etkin olmayı sağlar. Ticaretin direkt yapılmasını, ticari başarı kazanılmasını ve sunulan hizmet/ ürün sunumunun nitelikli şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Teknoloji ve sanal çağın bir arada yaşanması ve mağazacılık sistemlerinin dijital platformlarda daha aktif şekilde kullanılması, her markanın dijital kimliğe bürünmesini gerektirmiştir. Dünya'nın her noktasına ulaşabilmek, global manada başarı kaydetmek, ticari amaçta kazanç sağlamak adına internetin uzanabildiği her noktaya ulaşmanızı sağlar. Yazılım firmaları ve yazılım geliştirme programları, ticaretinizin Dünya çapında gerçekleşmesini sağlar.