Egeli ihracatçıların tedarik maliyetlerini düşürmek amacıyla, Ege İhracatçı Birlikleri tarafından hayata geçirilen "EİB Ortak Satın Alma Projesi" kapsamında Egeli İhracatçılara özel indirimler sağlayan Egeli İhracatçım Bonus Business kredi kartı avantajlarını arttırdı. Egeli, 2300 ihracatçıya ulaşan projenin ikinci hedefi Türkiye genelindeki 55 bin ihracatçıya erişmek.

İhracatçıların yurtiçi kargo gönderilerinin yeni adresi sektörün lideri Yurtiçi Kargo olurken, Egeli ihracatçılar müşterilerini Adabeyi Restaurant, Cumba Restoran, Körfez Ali Restaurant, La Cigale Restaurant&Cafe, Sipari Restaurant ve Yengeç Restorant'ta indirimli ağırlayabilecek.
   
Mevcut tedarikçiyle olan anlaşmanın sonlanması ardından hızlı kargo teslim edebilme özelliğiyle Türkiye'de kargo sektörünün lideri Yurtiçi Kargo ile de anlaşma sağlandı. Bu bağlamda Egeli İhracatçım Bonus Business karta sahip olan ihracatçılar, Yurtiçi Kargo ile yapacakları kargo gönderimlerinde yüzde 30'a varan indirim şansına sahip olacaklar.

Restoranlar zincire dahil oldu

İhracatçılar açısından önemli maliyet kalemlerinden birisi de yemek tutarları oluyor. Egeli ihracatçılar, İzmir'in seçkin restoranlarında müşterilerini indirimli ağırlayabilecekler. "EİB Ortak Satın Alma Projesi"ne dahil olan Adabeyi Restaurant yüzde 15, Cumba Restoran yüzde 10, Körfez Ali Restaurant yüzde 10, La Cigale Restaurant&Cafe yüzde 5, Sipari Restaurant yüzde 10 ve Yengeç Restoran yüzde 10 indirim ve rezervasyonda öncelik fırsatı sunuyor.

İhracatçılara bedava uçak bileti fırsatı


Egeli ihracatçılar, Egeli İhracatçım Bonus Business kredi kartı ile yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonlarında ve uçak bileti satın alımlarında Ayşa Tur'u tercih ettikleri takdirde, 25 yurtdışı biletine 1 adet Avrupa gidiş dönüş uçak bileti ve 40 adet yurtiçi biletine 1 adet gidiş-dönüş yurtiçi uçak bileti kazanacaklar.

Türkmenoğlu: Tedarik zincirini büyüteceğiz

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu ortak satın alma projesinin hızla büyüdüğünü belirterek; "Egeli ihracatçılarımıza maliyet düşürücü çözümlerimizle destek oluyoruz. Ortak satın alma projemiz kapsamında Egeli İhracatçım Bonus Business kart ile sigortadan, akaryakıta, restoranlardan seyahat acentesine kadar farklı sektörlerde yüzde 5 ila yüzde 35 arasında indirim sağlanıyor. Her geçen gün projemizi genişletmek ve yeni tedarikçilerle çalışmak istiyoruz" dedi. 

Ege İhracatçı Birlikleri'nin tedarikçilerle ortak yürüttüğü ortak satın alma projesinin gidişatından memnun olduklarını dile getiren Türkmenoğlu şöyle konuştu; "Şu an yaklaşık 800 Egeli ihracatçımız bu kartın indirimlerinden faydalanıyor. Bir hafta içinde 1500 ihracatçımız daha projemize dahil olacak. Bu rakamı arttırmak ve projemizi Türkiye genelindeki 55 bin ihracatçıya ulaştırmak niyetindeyiz. Bu hedef doğrultusunda üyelerimizin başta zincir oteller ve temel marka, patent ve endüstriyel tasarım tescil hizmetlerinden indirimli faydalanabilecekleri anlaşmalar için çalışmalarımız sürüyor, farklı sektörlerden katılım yapabilecek firmaları projeye katma çalışmalarımız devam ediyor."

"EİB Ortak Satın Alma Projesi"ne dahil olan EİB üyeleri, Egeli İhracatçım Bonus Business kredi kartı ile Petrol Ofisi istasyonlarında "Positive Card" eşleştirmesi yaparak araçlarından inmeden ödeme yapabilecek ve anında yüzde 4 indirim kazanabilecek.

Egeli İhracatçım Bonus Business kredi kartı kullanan ihracatçılar,  Doruknet'ten web hosting, Mail Hosting, Dorukcloud ve telefon servislerinde yüzde 40'a varan indirim fırsatından faydalanabilecek.

Egeli ihracatçılar, Aviva Sigorta'dan, Nakliyat Sigorta Poliçesi ödemeleri peşin fiyatına 3 taksit, Kasko, Konut, KOBİ Yangın Paket, Endüstriyel Yangın Paket poliçelerinde yüzde 20'ye varan özel indirimler ve 12 taksit fırsatından yararlanılabilecek. Ayrıca, TNT Express'le yurtdışı gönderimleri gönderim adedine göre yüzde 35'e varan indirim uygulaması devam ediyor.

Ege İhracatçı Birlikleri üyelerinin "EİB Ortak Satın Alma Projesi"nin avantajlarından faydalanmak için yapmaları gereken tek şey bu karta sahip olmak. Bu kapsamda Egeli ihracatçılar, adresini ziyaret ederek kart başvurusunda bulunabilirler.