Sloganına güvenen ve 29 Mart 2011 Salı günü oynanacak Türkiye - Avusturya maçını tribünden izlemek isteyen futbolseverler, yarışmaya katılarak iki kişilik bilet kazanma fırsatı bulacaklar.

Maç biletlerini kazanmak için Turkcel'in ana sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımımıza yakışan en iyi 11 Tweet-Slogan'dan birini bulmak gerekiyor. Ardından yapılması gereken tek şey, sloganın sonuna @Turkcell yazıp yarışma linkini de (http://trcll.im/biletkazan) ekleyerek Twitter'da paylaşmak.

Yarışmacılar, sloganlarında "Milli Takım", "Ay Yıldızlılar", "Milliler", "Türkiye" gibi A Milli Futbol Takımımızı çağrıştıracak sözcüklerden dilediklerini kullanmakta özgürler. Gönderilecek Twitter mesajının, "Gururumuz Milliler Euro 2012'de Avrupa'yı fetheder. @Turkcell http://trcll.im/biletkazan" formatında olması gerekiyor.

Yarışma için Twitter üzerinden paylaşılan sloganlar, Turkcell'in belirleyeceği bir jüri tarafından değerlendirilecek ve en iyi 11 tanesi seçilerek kazananlar 28 Mart 2011 Pazartesi günü ilan edilecek.

Yarışmanın galipleri, ikişer kişilik biletlerini 29 Mart 2011 Salı günü 20.30'daki Türkiye-Avusturya maçından 2 saat önce maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda teslim alacaklar.