Havayolu taşımacılığının ulaşımda sağladığı eşsiz avantajlar, yüksek maliyetleri nedeniyle uzun süre altyapısal yatırımların oluşabilmesine izin vermemiş ve elbette belirli bir kesim tarafından tercih edilen ulaşım araçlarından olmuştu. İlerleyen zaman içerisinde ülkemizde bu konuda yapılan havalimanları ve benzeri altyapısal yatırımlar, yanı sıra sektörde faaliyet göstermek üzere, çok sayıda özel havayolu şirketinin kurulmasına yol açtı. Bu durumun oluşturduğu rekabet ortamı ise tüketiciye çok çeşitli avantajların ve düşük maliyetlerine ters orantılı bir şekilde konforlu yolculukların sunulmasını sağladı. Günümüzde ülkemizin ve dünyanın pek çok bölgesine çok çeşitli fiyat ve uçuş alternatifine sahip havayolu şirketi bulabilmek mümkün bir hale geldi. Elbette bu durum tüketicilerin havayolu taşımacılığına daha büyük ilgi göstermesine ve hatta ulaşımda öncelikli tercihi olmasına sebep oldu.

Her geçen gün artan talebe paralel olarak sunulan avantajların artması ise, uçak bileti fiyatlarının giderek daha fazla ucuzlamasını sağlamaya devam ediyor. Bununla birlikte ucuz uçak biletleri alımlarını yapabilmek için çok sayıda havayolu şirketinin sunduğu avantajları iyi takip etmek ve bazı kurallara uymak gerekiyor. Örneğin erken tarihlerde alınan uçak biletleri, çok ekonomik fiyatlarla bilet bulabilmenizi sağlayabiliyor veya tam tersi olarak esnek uçuş günü ve saatine sahipseniz, son dakikada boş kalan yerler, havayolu şirketleri tarafından oldukça ucuz fiyatlarla tüketiciye sunuluyor.

Çok sayıda havayolu şirketinin sunduğu avantajları tüketicilerin takip edebilmesinin zorluğu ve bir nevi üşengeçlik sebebiyle, dünya ölçeğinde yapılmış bir araştırma da ülkemiz ucuz uçak bileti fırsatlarını takip eden ve yakalayan tüketici oranında oldukça gerilerde kalmış durumda. Ucuz uçak bileti bulma, havayolu şirketlerinin sürdürdükleri çok çeşitli kampanyaları takip edebilme konusunda tüketiciye eşsiz bir hizmeti sunan www.biletbayisi.com, dünya üzerinde hemen her bölgeye uçuş gerçekleştiren havayolu şirketlerinin sundukları tüm avantajları karşılaştırmalı olarak tüketiciye sunabiliyor. Ülkemizin en eski özel havayolu şirketlerinden biri olarak, havayolu taşımacılığının Türkiye’ deki gelişiminde büyük bir katkı sağlamış, deneyimli havayolu şirketi Onur Air, uzun hizmet yıllarına dayanan deneyim ve birikimleri sonucu, günümüzde tüketiciye en ucuz uçak bileti ve çok sayıda bölgeye sefer olanağı sunan havayolu şirketlerinden biri durumunda.

Onur Air’ in tüm sefer düzenlediği tüm lokasyonların bilgilerine ve yanı sıra tüm avantajlı uçak bileti fiyatlarına ulaşabileceğiniz şekilde hazırlanmış olan web platformu, aynı zamanda bu lokasyonlara sefer düzenleyen diğer tüm havayolu şirketlerinin avantajlarına karşılaştırmalı olarak ulaşabileceğiniz bir altyapıya sahip. İnternetin eşsiz olanaklarının Havayolu ulaşımının benzersiz avantajlarıyla birleştirilmesi sonucunda tüketicilerin beklentilerinin çok üzerinde bir hizmet sunumunun gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan biletbayisi, sunduğu nitelikli ve bütünlüklü hizmet sebebiyle sektörünün lider kuruluşu durumunda. Sektörünün öncü kuruluşu olmanın verdiği sorumluluğun bilinciyle sürekli olarak artan beklentilere yanıt vermek amacıyla güncellenmekte olan platformun tüm amacı, en uygun bilet fiyatlarını tüketiciye en kısa, en kolay ve en güvenli şekilde ulaştırmak. Bu vizyon çerçevesinde yapılanmış olan platform, sektörünün hizmet kalite standartlarının sürekli olarak yükselmesinde belirleyici bir rol oynamaya devam ediyor. Havayolu taşımacılığının ülkemizdeki yoğun gelişme trendi, güvenli, hızlı ve konforlu ulaşımın en ekonomik koşullar altında sunulmasını giderek daha fazla sağlayacak gibi görünüyor.