İZFAŞ tarafından 16-19 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 5. Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı- If Wedding Fashion İzmir 2011'in gala defilesini İzmirli modacı Simay Bülbül gerçekleştirecek. Koleksiyonunu İzmirli bir büyücü olan Attarti Ana'dan etkilenerek tasarladığını söyleyen Bülbül'ün defilesinde ünlü mankenler yer alacak.

İZFAŞ tarafından düzenlenen, Türkiye Moda ve Hazırgiyim Federasyonu (TMHF) ile Ege Giyim Sanayicileri Derneği'nin (EGSD) desteklediği If Wedding Fashion İzmir 2011, muhteşem bir gala defilesine ev sahipliği yapacak.

15 Şubat 2011 Salı günü düzenlenecek defilede İzmirli tasarımcı Simay Bülbül'ün tasarımları görücüye çıkacak. Her koleksiyonuyla bir hikaye anlatan Simay Bülbül, İzmirli modaseverlere büyücü bir kadının hikayesini aktaracak.


Shields'i giydirdi


Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Brooke Shields'in tasarımını giydiği Bülbül, bu koleksiyonda İzmir modasını dünyaya tanıtacak. Bülbül, tasarımlarıyla ilgili şu bilgileri verdi: "Türk derisi ile tasarlanan 30 parçadan oluşan koleksiyonun ana materyali deri olmakla birlikte şifon ve ipek elbiseler de kullanıldı. Herkesin beğeneceğini umuyorum."