İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki organizasyon 30 Aralık’a kadar her gün 11.00-22.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.   Çeyrek asırlık SOUVENIR geleneğinde katılımcı ve ziyaretçi memnuniyetini zirveye taşıdıklarını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, sevdiklerini bir hediye ile sevindirmek isteyenleri Hediyelik Eşya Günlerine beklediklerini söyledi.

SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda açıldı. Açılışa organizasyon teması  “7’den 77’ye Hediyelik” damgasını vurdu.  Programa her yaştan çok sayıda ziyaretçi ilgi gösterdi.  Her yaş ve bütçeye hitap eden hediyelik eşyalar ile hediyelik eşya sektörünün seçkin temsilcilerinin bir kez daha SOUVENIR ile vizyona çıktığını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, “7’den 77’ye Hediyelik” konseptiyle bütünsel bir mutluluktan yana olduklarını ortaya koyduklarını ifade etti. Geleneksel bir tutkuya dönüşen SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’ni 24. kez açmanın kıvancını yaşadıklarına vurgu yapan Gençer, “Başarılı organizasyon 1 kere olursa şanstır, 2 kere olursa tesadüftür, 3 kere olursa istikrardır. 24. kez düzenlediğimiz Hediyelik Eşya Günleri SOUVENIR 2013; sektörümüz ve ziyaretçilerimizle birlikte başlayıp, birlikte başardığımız bir marka organizasyondur.  Bu marka organizasyonun başarısının altında, kolay ulaşım, tek çatı altında binlerce ürün, kişiye özel hediyelikler, hesaplı fiyatlar, eğlenceli bir alışveriş var. Sevdiklerini sevindirmek için armağan arayanlar için kolay ulaşım, hediye alanlar için çok beğeni var. Bu yılda SOUVENIR’ın çıtasını yükselttik. Hitap ettiği kesimi genişlettik. 24 Aralık’ta başlayacak SOUVENIR 2013 Altın ve Pırlanta Günleri ile yüzde 60’a varan indirimlerle İzmir’de adeta hediyelikte kapış dönemi yaşanacak. Etkinliklerimizin de bütünselliğiyle eğlenceli alışverişin zirvesi SOUVENIR 2013’de yaşanacak. Yeni yıla yeni umut ve kazanımlarla girmek isteyenleri organizasyonumuza davet ediyoruz”dedi.

SOUVENIR 2013 24.Hediyelik Eşya Günleri’nin kurdelesini bu kez davetlilerle birlikte 7’den 77’ye ziyaretçiler iyi dileklerle kesti. Programa katılanlar toplu olarak hediyelik eşya standlarını ziyaret etti. Daha organizasyonun ilk dakikalarında keyifli bir alışveriş başladı. Hediyelik eşya sektörünün seçkin temsilcilerinden oluşan 240 firma bu sene stand açtı.  Ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, Gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, Yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler stant vitrinlerinde göz kamaştırmaya başladı. Çarpıcı fikirlerle oluşturulan binlerce hediyelik eşyanın tanıtımı ve sıcak satışı 17 gün boyunca devam edecek.

ALTIN VE PIRLANTA TAKIDA YÜZDE 60 İNDİRİM


SOUVENIR 2013 kapsamındaki Altın ve Pırlanta Outlet Günleri 24 Aralık’ta başlayacak. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1A nolu salonda 15 katılımcı stand açacak. Farklı illerde çadırda düzenlenen altın ve pırlanta indirim günleri İzmir’de fuar alanına taşınmış olacak. Katılımcılarının özel koleksiyonları ve fiyat indirim rekabetleriyle, yüzde 60’a varan şok  indirimlerin yaşanacağı duyuruldu. Altın ve pırlanta takılarda adeta kapış günlerinin yaşanacağı organizasyonda salona giriş sayısı ve ziyaretçilerin içeride kalacakları zaman kısa tutulacak.

Fuar alanında SOUVENIR 1. Çocuk Tiyatrosu Günleri ve gerçekleşecek çeşitli etkinliklerle ziyaretçilerin eğlenceli bir alışverişin keyfine varması sağlanacak.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 nolu sergi salonunda gerçekleşecek SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri 14-30 Aralık tarihinde 11: 00-22: 00 saatlerinde ziyaret edilebilecek. 1A nolu salonunda 24-29 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek SOUVENIR 2013 Altın ve Pırlanta Outlet Günleri ise saat 11: 00 ile 20:00 arasında ziyaret edilebilecek.