Herkes için karlılığı hedefleyen faizsiz ev alma imkânı ile siz de kendi hayatınızı garanti altına alabilirsiniz. Belirlenen grup içerisinde toplanan para ile o ay sırası gelen üyenin evi alınır ve teslimat yapılır. Faizsiz konut uygulamasını kadınlar arasında yapılan altın gününe benzetebilirsiniz. Yapılan ödemelerin tamamının o ay sırası gelen kişinin evinin alınması için kullanıldığı faizsiz ev kredisi sisteminde

-Faiz,

-Ara ödeme,

-Peşinat zorunluluğu ve

-Ek maliyetler olmadan ev sahibi olmanın ayrıcalığını siz de yaşayabilirsiniz.

Sisteme dâhil olmak isteyenler Türkiye’nin her yerinden ev tercihinde bulunabilirler. Kredi ile ev alma imkânlarının tümünden daha ucuza mal olacak sistem ile siz de hayata daha sağlam temeller ile dayanabilirsiniz. Pek çok bankanın sunduğu ev kredilerinde ödenen faize değinmeden sadece belirli süreler ile sınırlı kalma ihtimali bile pek çok kişinin mağduriyet yaşamasına neden olmaktadır. Alınan kredi, ödenemeyen taksitler, ilave faizler ve bitmeyen ara ödemeler sizi zorlayacaksa faizsiz konut kredisi imkânlarını değerlendirebilirsiniz. İstediğiniz takdirde borcunuzu erken bitirebilirsiniz. Diğer seçenekler ile karşılaştırıldığında daha kısa sürede ev almak istiyorsanız bu fırsatı sakın kaçırmayın. Düşük ya da orta gelirli kişilerde faizsiz ev almak istiyorum diyebilir ve sisteme istedikleri zaman dâhil olabilir. Peşinat zorunluluğunu ortadan kaldıran yöntem ile hiç birikimi olmayanlar için de bir şans oluşabilir.

Müşterilerin hakkının korunduğu bu sistem ile siz de güven içerisinde faizsiz ev alma imkânlarından yararlanabilir ve %100 müşteri memnuniyeti esasına dayalı uygulamalar ile kendinizi özel hissedebilirsiniz. Müşteri isteklerine göre değişikliklere uğrayabilen sistemde ödeme tutarlarından evin değerine, taksit atlatmadan taksit sayısı azaltmaya kadar her ayrıntı müşteri talebine göre belirlenir. Siz de hayaller kuruyor ve nasıl faizsiz ev alabilirim diye düşünüyorsanız artık düşünmeyi bırakın harekete geçin. Ayağınıza gelen şansı değerlendirin ve Türkiye’de ilk defa uygulanan sistem ile siz de hayallerinize kavuşun. Ev almak sizi ve sevdiklerinizi güvence altına alacak ve hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır. Şans kapınızı çalmışken onu geri çevirmeyin ve arkasına takılın. Pişman olmayacaksınız.