Kasko, tüketicilerin maliyet açısından karşılaştıkları farklı fiyat sebebi ile genelde araç değeri yüksek olan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Günümüzde farklı sigorta şirketleri farklı paketlerle 3-4 farklı poliçe özellikleri ile kasko hizmeti sunmakta ve bu şirketlere abonelik yapan acenteler mevcut. Genelde kasko yaptıran kişiler internet üzerinden geniş bir araştırma yapmaktadır. İnsanlar çoğu zaman aynı hizmet için birden fazla farklı fiyat ile karşılaşabilmektedirler. Acentelerin talep ettikleri komisyon değerleri farklılık gösterdiği için tüketiciye yansıyan fiyatlarda farklı olmaktadır. Birçok zaman tüketiciye tavsiyemiz ucuz olan değil size uygun olanı tercih etmesi yönünedir. Sadece fiyatı uygun olarak görülen bir poliçe hazırlamak olası hasar durumlarında işinizi görmeyecek ve hasarınızda sizi maddi zarardan kurtarmayacaktır. Bir yeri referans alırken kesinlikle güvenilir kaynak olmasına önem gösterin bizimde referans aldığımız güvenilir kaynaklardan biri olan ve yıllardır konut, sigorta, kasko, kredi gibi alanlarda profesyonel uzman kadrosu ile hizmet veren https://www.finanskredisi.com sitesini incelemenizde kesinlikle doğru ve güvenilir bilgiyi edineceğinizi garanti etmektedir.

Kasko Yaptırırken Kendinize Uygun Seçenekleri Tercih Edin!

Bulunduğunuz bölgede eğer ki çok fazla dolu yağıyorsa poliçenizde bunu teminat olarak belirtmeniz faydanıza olacaktır bir başka örnekle aracınızın bulunduğu bölge şantiye yada benzeri büyük araçların bulunduğu bölgede ise üzerine bir şey düşmesi durumunda hasarınız sebebi ile belli bir bedel alabilmek için “yük kayması” olarak ek teminatlar talep etmelisiniz. Sigorta şirketleri ile birebir olarak görüşüp hizmet öncesi kesinlikle detaylı bilgi edinmelisiniz.

Güvenilir Kasko ve Sigorta Şirketleri Tercih Edin

Tüketiciler genelde araştırmalarını yaparken ilk baz aldıkları durum fiyat olmakta ancak araştırılması ve bilgi edinilmesi gereken en önemli durum ise kasko yaptırdığınız sigorta şirketinin geçmişi hizmet politikası ve faaliyet süresi olmalıdır. Genelde bilindik yerler tercih etmelisiniz fiyat bakımından hiç duymadığınız bir yere daha az miktarda ödeme yaparken bilindik yerler sizin için maliyetli olabilir ancak olası bir hasar kaza veya araç pert durumunda araç bedelinizi alamayabilirsiniz yada size bu tutarı vermemek için üç kuruşa tamir ettirir ve kullanmanız için geri verirler böylelikle yaşayacağınız maddi zarar diğer durumlara oranla daha fazla olacaktır.

Türkiye’de Köklü Hizmet Veren Sigorta ve Kasko Şirketleri

Alliazn sigorta günümüzde en çok kasko hizmeti veren ve teminatlarında neredeyse araç çizilmesinden tutun, bilerek yada bilmeyerek yaşayabileceğiniz tüm durumlarda oluşan masrafları karşılamaktadır. Oluşan hasarlarda bir uzman görüp durum değerlendirmesi yaparak size verilecek olan tutarı hasar bedelini çıkartır ve sizde bunu allianz sigorta hasar dosya sorgulama sistemi üzerinden takip edebilir beklemeden hak ediş olan tutarı kasko şirketinden alabilirsiniz. Bir başka sigorta şirketi ise şuanda Basketbol alanında sponsorluğu bulunan sompo japan, dünya genelinde hizmetler sunan bu şirket ise inanılmaz cirolara sahip ve yine benzeri rakip şirketlerden asla geri kalmamakta yaşanabilecek olan hasar durumlarında ise anında sompo japan sigorta hasar dosya sorgulama işlemi gerçekleştirerek hak edip tutarınızı görüntüleyebilir ve bu tutarı alabilirsiniz. Burada dikkat edilecek husus ise kesinlikle sadece fiyatı uygun diye hasar durumlarınızda sorumluluk alamayacak ve geçmişi olmayan sigorta şirketleri ile kasko poliçesi imzalamamak.