Isıcam Konfor ve Isıcam Sinerji’nin nihai tüketicilerle buluşma noktası olan PVC ve alüminyum doğramacıları kapsayan kampanyada üç firma Ford Transit Connect, Samsung Smart TV ve HP Pavillion dizüstü bilgisayar kazandı. Ödüller, 1 Şubat Cuma günü İzmir’de düzenlenen törenle kazanan bayilere teslim edildi. İzmir ilinde Isıcam Konfor’un daha fazla kullanılması ile nihai tüketiciler  ısıtma ve soğutma giderlerinden tasarruf sağladı.

Konut camlarının Isıcam Sinerji veya Isıcam Konfor’a dönüştürülerek, ısıtma ve soğutma giderlerinden tasarruf sağlanmasını amaçlayan Trakya Cam Sanayii A.Ş, “Kazandıran Isıcamlar” kampanyasının sonuçlarını açıkladı.

Kampanya kapsamında, Isıcam Konfor ve Isıcam Sinerji’yi daha çok tüketiciyle buluşturarak, tasarruf ve konfor bilincini toplumun daha geniş kesimine ulaştıran PVC ve alüminyum doğramacılar, 24 Eylül-31 Aralık 2012 tarihleri arasında sipariş verdikleri her 5 m2’lik Isıcam Konfor veya Isıcam Sinerji başına bir çekiliş hakkı kazandı.

8 Ocak 2013 tarihinde İzmir’de noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş sonucunda ise PVC ve alüminyum doğramacılardan; Naspen firması 2012 model Ford Transit Connect, Teknik A firması Samsung Smart TV kazanırken, Tezvin Yapı HP Pavillion dizüstü bilgisayar ödülünün sahibi oldu.

11 Ocak 2013 tarihli Radikal Gazetesi’nde ilan edilen talihlilerin hediyeleri, 1 Şubat Cuma günü İzmir Key Otel’de gerçekleştirilen ödül töreniyle teslim edildi. Törene, ödül alan firmaların yanı sıra Trakya Cam yetkilileri, Isıcam Yetkili Üreticileri ve Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor reklam yüzü ünlü oyuncu Wilma Elles de katıldı.

Tören sırasında, Türkiye’deki mevcut konut pencerelerinin tamamının Isıcam Sinerji veya Isıcam Konfor’a dönüşmesi durumunda bir yılda ısıtma enerjisinden sağlanacak tasarrufun 2.5 milyar dolar olacağına dikkat çekilerek, enerji tasarrufu konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiği vurgulandı.