53 meclis üyesinin 52'sinin oy kullandığı seçimlerde Kestelli, 51 oyla yeniden seçildi. 1 oy ise geçersiz sayıldı. Yeni dönemde meclis başkanlı koltuğuna ise yine tek aday olan Barış Kocagöz oturdu. 1 oyun geçersiz olduğu meclis seçimlerinde Kocagöz, 49 oy aldı. Eski mecliste yönetimle ters düşen ve Başkan Kestelli ile yıldızı bir türlü barışmayan meclis eski başkanı Halit Kaya'nın seçimlere katılmadığı gözlemlendi. Yeni dönemde yönetim kuruluna iki yeni isim girdi. Yönetim kurulundan meclis başkanlığı için ayrılan Barış Kocagöz ve meclise giremeyen Hakan Cay'ın yerine Şeref İyiuyarlar ile Bülent Uçak geldi. Meclis başkan yardımcılıklarına Ömer Gökhan Tuncer ve Moiz Hemsi, katip üyeliğe ise Salih Nejat İblar seçildi.

Yönetim kurulu ve meclis başkanlıklarında tek adayın olmasını değerlendiren Işınsu Kestelli, "Barış Kocagöz arkadaşımızla beraberiz, yeni dönemde yola çıkıyoruz. Daha önce de Barış Bey'le uyum içinde çalıştık. İTB'de çok emeğiz var" diye konuştu.

Barış Kocagöz ise özlenen ve beklenen meclis düzeyini sağlamaya çalışacaklarını belirterek, "Bu meclisi ileri götürmek ve özlenen meclis düzenini ve düzeyini getirmek için çalışacağız. Katkılarınıza ve eleştirilerinize açığız. Katılımcı ve meclise katkı koyan şekilde birçok konuyu çözmek için gayret sarf edeceğiz" dedi.

Yönetim kurulu

(Asil): Işınsu Kestelli, Ercan Korkmaz, Yalçın Yılmaz, Derya Pala, Bülent Arman, Erol Avni Bozkurt, Tayfur Akın, Özhan Şen, İlhan Zincircioğlu, Şeref İyiuyarlar, Bülent Uçak.
(Yedek): Ümit Akkuş, İsmail Emin Kentli, Nejat İblar, Uğur Berköz, Celil Önder Türer, Muhammet Uçak, Ali Özkanlı, İmdat Çavuş, Satılmış Ömeroğlu, Erdem Baltacı.
 
Disiplin kurulu

(Asil): Hakan Cay, İbrahim Öngünşen, Reşat Savaşan, Nihat Gün, Yurtçan Biryol.
(Yedek): Murat Polat, Özgür Nurgün, Ali Gönen, Aydın Ünsal, İlker Özkeskin, Mustafa Reis.

TOBB delegeleri


(Asil): Barış Kocagöz, Ömer Gökhan Tuncer, İlhan Zincircioğlu, Tayfur Akın, Bülent Arman, Ahmet Göksel, Hüseyin Acırgan, Mehmet Esmer, İbrahim Çaçan, Sebahettin Dumlu, Şaban Can, Ümit Akkuş, Uğur Berköz, Fatih Sözen, Salih Nejat İblar, Nihat Sağır, Ali Özkanlı.
(Yedek): Halil Tepeli, Hayrettin Kıran, Altan Ünsal, Mehmet Oktav, Şeref İyiuyarlar, Gürkan Gürel, Satılmış Ömeroğlu, Emin Özüşanlı, Engin Şenkal, Daud Alalof, Ercan Yaşar, Murat Eser, Nurettin Tarakçıoğlu, İmdat Çavuş, Hüseyin Yavuz, Tolga Uskuç, Ferid Güler.