İzmir'de doğup Türkiye'ye yayılan Kipa, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluş Günü'ne özel programlar düzenleyerek kente bağlılığını bir kez daha ortaya koydu. Aile Kulübü kapsamında gerçekleştirilecek olan program, 9 Eylül günü Çiğli Kipa Aile Kulübü Kültür Salonu'nda İzmirlileri bekliyor.

9 Eylül Cuma günü Çiğli Aile Kulübü Kültür Salonu'nda 15:00-17:00 saatleri arasında kutlanacak olan İzmir'in Kurtuluş Günü saygı duruşu ile başlayacak. İstiklal Marşı'nın ardından edebiyat öğretmeni Sayın Ahmet Öz tarafından 9 Eylül'ün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yapacak. Zafer marşlarının ve yetişkinlerden oluşan folklör ekibi gösterisinin ardından emekli öğretmenlerden oluşan Türk Sanat Müziği korosu sahne alarak fasıl ezgilerinden örnekler sunacak. Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve sevgi şairlerinden dizelerin okunacağı program 10. Yıl Marşı'yla son bulacak.

Clubcard sahiplerine armağan

Kipa, 9 Eylül gününde müşterilerine sembolik bir hediye de sunacak. Sayısı 500.000'e ulaşan Kipa ClubCard sahipleri, İzmir'deki tüm hiper, express ve süpermarket mağazalarında 50 TL ve üzeri alışveriş yaptıklarında, dört adet bir litrelik Coca-Cola armağanı kazanacaklar.