Mobilya, dekorasyon, ev ve büro mobilyalarındaki son trendlerin sergileneceği Modeko 2014 İzmir Mobilya Fuarı, katılımcılarını ve ziyaretçilerine ağırlamaya hazırlanıyor. 25. kez İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda açılacak ve 200'ün üzerinde firma ve markanın ürünlerini sergileyeceği fuarın yer tahsisleri tamamlandı.

Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, sektör temsilcileriyle yaptıkları işbirliği ve her geçen yıl organizasyonun çıtasının yükselmesi nedeniyle çeyrek asrı başarıyla geride bıraktıklarını belirtti.

Dünyadaki ekonomik kriz dönemleri de dahil olmak üzere aralıksız düzenledikleri mobilya fuarında katılımcıları ve ziyaretçilerine vazgeçilmez fırsatlar sunduklarını dile getiren Eyigele, şunları kaydetti:

"Yerli mobilya üreticimizin hak ettiği yere ulaşması amacıyla oluşturduğumuz Modeko, mobilyacılarımızın uluslararası vizyon ve vitrin yeri oldu. Bu sene 25.’sini kutlayacağımız Modeko 2014 yine katılımcılarını ve ziyaretçilerini memnun edecek. 25 yıllık fuarcılık deneyimimiz ve mobilya sektöründeki tecrübemizle İzmir Mobilya Fuarı dünyadaki önemli fuarlar arasında yerini aldı. Türkiye'den seçtiğimiz iller ve belirlediğimiz 20 hedef ülkeden alım heyetlerinin Modeko'ya katılımlarını sağlamak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki organizasyonumuzda fabrikasyon ev mobilyaları, tasarım ağırlıklı klasik ve avangart mobilyalar sergilenecek."

187 firmanın katılımıyla 2013 yılında düzenlenen fuarı, Libya, Irak, İsrail, Filistin, Mısır, Ürdün, Lübnan, Tunus, Sudan, BAE, Yemen, Umman, Katar, Azerbaycan, Yunanistan, KKTC, Bangladeş, Pakistan, Romanya, Norveç, Kamerun, Almanya, Fransa ve ABD başta olmak üzere 24 ülkeden yerli ve yabancı yaklaşık 27 bin profesyonel ziyaret etmişti. Modeko 2014 İzmir Mobilya Fuarı'nı 30 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuar, 26 Şubat-2 Mart 2014 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenecek ve organizasyon 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.