1999 yılından beridir faaliyetlerini sürdürmekte olan firma inşaat sektörünün farklı birçok alan ve bölümünde sayısız projelere imza atarak, sorunsuz eksiksiz ve etkili işleri sonucu profesyonelliğini her geçen gün artırarak devam etmektedir.


Kurulduğu günden bugüne her zaman Kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen politikasıyla varlığını büyük bir etkinlik çerçevesinde artırarak devam ettirmiştir. 
Yapmış ve gerçekleştirmiş olduğu bütün işlerde müşterilerine büyük bir güven vermiştir. Motorlu Pergoladaki deneyimi ise tüm müşterileri tarafından takdir edilmekte ve ilgiyle takip edilmektedir.

Motorlu Pergololar bilindiği üzere güneşe karşı bir önlem olarak kullanılmaktadır.  Continentt Markası bu alandaki deneyimi sayesinde sayısız inşaat firma ve markasının tercihi olmakla beraber profesyonel yönetici ve mühendislerce tercih edilmektedir. Continentt Markası Motorlu Pergola üretiminde piyasadaki en deneyimli markadır. Öyle ki motorlu pergola üretimi gerçekleştirilirken muhteşem bir etkinlik ve profesyonellik içerisinde çalışılmakta olan firma yetkilileri ve kalifiye elemanlar inanılmaz bir efor sarf etmektedirler. 

Motorlu Pergola sisteminin hareketi ray üzerinde sağlanmakta olduğundan bu alanda kullanılmakta olan rayların etkin bir şekilde düzenlenerek üretildiği ve son derece kaliteli malzemelerin kullanıldığı gerçeği söz konusudur.

Continentt Markasının motorlu pergola alanındaki deneyimi oldukça uzun yıllara dayanmaktadır. Bundan dolayıdır ki bir çok inşaat firması da motorlu pergola yapımında Continentt Markasını sorgusuz sualsiz tam güvenle tercih etmektedirler. 

Motorlu Pergola yapımında kullanılan malzemeleri bir çoğu Continentt Markasının kendi üretimidir. Buda kalitenin güvenilirliğinin bir ispatıdır.

Dünya genelinden gelen siparişlere çoğu zaman cevap verilememekle beraber, ülke bünyesindeki inşaat firmalarına motorlu pergola çoğu zaman yetiştirilememektedir. 
Öyle ki bir çok alanda etkinliğini sürdüren Continentt Markası inşaat piyasası genelinde çok etkili bir alan ve mevkiye sahiptir. 


Continentt Markası, üretmiş olduğu kaliteli ve sorunsuz ürünler neticesinde bu mevkilere gelmiş ve adını duyurmuştur. Motorlu Pergola alanındaki uzmanlığı ise Continentt Markasına saygı ve üstünlüğü bütünüyle getirerek sunmuştur. Continentt Markasının motorlu pergola üretimindeki deneyimi kesinlikle tartışılmaz.