Yaşar Topluluğu bünyesindeki Türkiye'nin öncü gıda ve içecek markası Pınar, 40. kuruluş yıldönümünü İzmir, Ankara ve İstanbul'da düzenlenen  törenlerde çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Törene, Yaşar Topluluğu Yönetim Kurulu Üyeleri, Yaşar Topluluğu ve Pınar yönetici ve çalışanları katıldı. Kutlama töreninde gıda ve içecek grubu şirketleri bünyesinde 5. yılını dolduran 96, 10 yılını dolduran 202, 15 yılını dolduran 95, 20 yılını dolduran 16, 25 yılını dolduran 6 ve 30 yılını dolduran 2 kişi olmak üzere toplam 417 çalışana başarı ve onurlandırma sertifikaları verildi.

Güçlü şekilde geleceğe

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, yaptığı konuşmada "Bulunduğumuz tüm sektörlerde her biri dünya standartlarında üretim kalitesi ve ürün çeşitliliğine sahip şirketlerimiz ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz tüm sektörlerde önemli pazar paylarına sahibiz; birçoğunda önemli pazar payı artışları sağladık. 2012 ve 2013 yılında gerçekleştirdiğimiz ve başlattığımız yatırımlar bizi daha güçlü bir şekilde geleceğe taşıyor." dedi.

Yiğitbaşı, "Mutlu çalışanlara sahip ve potansiyel adaylar için de en çok çalışılmak istenen kurumlardan biri olmak, bizim için çok önemli. İnsan kaynakları politikalarımız, kurum içinden terfi sistemimiz, yöneticisini yetiştiren bir kurum olmamız, artan çalışan memnuniyetimiz ile hedeflerimize ulaşıyoruz." sözleriyle Türk iş dünyasına örnek olan çalışan memnuniyeti çalışmalarından da bahsetti.

Yaşar Topluluğu'nun hedeflerine ulaşması için inancının, yeteneğinin ve insan kaynağının tam ve yeterli olduğunun altını çizen, Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, "En değerli varlığımızın insan kaynağımız. Aklını, kalbini ve emeğini Yaşar Topluluğu'nun gelişimi için adayan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim. Yaşar Topluluğu'nun kurucularından aldığı güç ve destek ile çalışanlarının azimli çalışmaları şirketlerimizi ve markalarımızı geleceğe güvenle taşıyacak" şeklinde konuştu.