İzmir Karşıyaka'da 'az katlı' bina anlayışıyla oluşturulan ve kentin 2 bin 300 konutluk mega projesi Soyak Siesta'nın son etabı Siesta Oxygen, 17 Aralık'ta İzmir Swissotel'de gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı. Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel tarafından basına tanıtılan Körfez manzaralı, oksijen kaynaklı sağlık ve mutluluk konseptli ve yüksek rakımlı konumuyla dikkat çeken Soyak Siesta Oxygen daha satışa çıkmadan 1000 adet ön talep aldı. 

Sağlıklı, zinde ve mutlu yaşamın kapılarını açacak olan Soyak Siesta Oxygen'le İzmirlileri tanıştırmaktan çok mutlu olduğunu vurgulayan Çamlıbel "Oksijen sürdürülebilir geleceğin olmazsa olmazı. Biz de bunun önemini iyi bildiğimiz için Soyak Siesta Oxygen'i yeşil site olarak tasarladık. Uluslararası LEED Silver Sertifika adayı olduğunu da sizlerle paylaşmak isterim" dedi. Soyak Siesta Oxygen'in 26 bin m2 üzerine inşa edileceğini belirten Çamlıbel, Soyak Siesta Oxygen'in, 600 konuttan oluşan büyük bir etap olduğunu da sözlerine ekledi. Soyak Siesta Oxygen'in yatırım tutarı 130 milyon TL. Soyak Siesta'nın yatırım tutarının toplamda 500 milyon TL olduğunu belirten Çamlıbel, bugüne kadar bu etapla birlikte 2300  dairenin satışa sunulduğunu da vurguladı.

Emre Çamlıbel, Soyak Siesta Oxygen'in lansman kapsamında çok özel fiyatlarla satışa sunulduğunu belirterek, tüm konutların %1 KDV oranı avantajlı olduğunu da vurguladı. Çamlıbel, "%1 peşinatla 120 ay vadeli olarak satışa çıkan Soyak Siesta Oxygen'de ilk fiyatlar 24 Aralık'a kadar geçerli olan lansman kampanyasında çok çok uygun. Buna göre 50 m2 1+1 daireler, 90 m2 2+1 daireler, 120 m2 3+1 daireler, 200 m2 4+2 daireler, bahçeli dubleksler, bahçe ve çatı teraslı evlerin bulunduğu projede fiyatlar 118.500 TL'den başlıyor" dedi.