Bu destekle, çocuklara ve ailelere bisiklet sporunun önemini vurgulayan Tansaş, bir yandan da çocuklara eğlenebilecekleri bir ortam yarattı. 03-04 Aralık tarihlerinde Alsancak Dominik caddesinde gerçekleşen bisiklet eğitimleri, spor öğretmenlerinin denetiminde yapıldı.

Çocuklara ve gençlere düzenlediği etkinlikler ve sosyal aktivitelerle farklı deneyimler yaşatan Tansaş 06 - 12 yaş grubu çocuklara bisikletle buluşmanın heyecanını yaşattı. Egeli Tansaş'ın, Egeli çocuklar için düzenlediği etkinlikte 150 çocuk, aileleri ile birlikte bisiklet eğitimi aldı. İzmir ve çevresindeki illerden çocukların katıldığı bisiklet eğitiminde gün boyu keyifli saatler geçiren çocuklar, Tansaş'ın kendileri için hazırladığı bu etkinlikte doyasıya eğlendi.

Çocuklara ve ailelerine bisiklet sporunun önemini anlatmayı hedefleyen Tansaş, çocukları eğlendirirken sporun eğitici ve öğretici niteliklerini de öğrenmelerini sağladı. Her çocuğun yaşamında önemli bir yere sahip bisikletin kullanımının doğru bir şekilde öğretilmesi için düzenlenen etkinlikte Tansaş, bugün onlar için oyun aracı olan bisikleti, gelecek yaşantılarına spor olarak taşıyabileceklerini küçük oyunlarla öğretti.

Egelilerle her fırsatta bir araya gelmeye gayret eden Tansaş, hayata geçirdiği tüm sosyal sorumluluk projelerinde Ege'ye dönük faydanın belirgin olarak ortaya konmasını önemsiyor. Sosyal sorumluluk projelerinin toplumun her kesimine fayda sağlamasına, öncelikli konularda farkındalık yaratmasına dikkat ediyor. Her zaman olduğu gibi duyarlı Egelilerle el ele yürüyen Tansaş bu eğlenceli ve heyecanlı spor faaliyetine Egelilerle birlikte  önümüzdeki günlerde de devam edecek.