Tava kampanyası heyecanı Tansaş mağazalarını sardı. En avantajlı kampanyalarla tüketiciyi sevindiren Tansaş, "Eski Tavanı Getir Yenisini Götür" tava değişim kampanyası ile mağazalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

50.000 Tava Tükendi, Tüketiciler Yeni Kampanyaları Bekliyor

Markası, ebatı ne olursa olsun eski tavasını getiren herkes, 25,90 tl değerindeki 28 cm. Mehtap Note Teflon Tava 9,90 tl ile sahip olma fırsatı yakalıyor.

Kampanyalar devam edecek

Tansaş yetkilileri'nin yaptığı açıklamaya göre , Tansaş'ın gıda ürünlerindeki iddası'nın yanı sıra gıda dışı reyonlarda da farklı seçeneklerle, müşterileri'nin beklentileri'nin ötesinde özel kampanyaların devam edeceğinin sözü verilmiştir. Bu sözün en önemli adımı'nın Money Club kart ile yapılan kampanyalar olduğu ve Tansaş müşterileri'nin Money Club karta yoğun ilgisinin devam ettiği dile getirilmiştir. Tansaş yetkilileri , Ege topraklarından çıkmış bir marka olarak , Egeli'lerin Tansaş mağazaları'nın önünde mağaza açılmadan gösterdiği ilgi nedeniyle, ilerleyen günlerde farklı gıda dışı değişim kampanyaları ile tüm müşterilerini buluşturacağını ifade etmişlerdir.