İZFAŞ, Hannover-Messe International İstanbul ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliğiyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda organize edilen fuarda yaklaşık 20 ülkeden ve 50'den fazla şehirden 600'ün üzerinde yerli yabancı firma yer alacak.

Özellikle uluslararası ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi beklenen Travel Turkey İzmir'de Türkiye'nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapan son tüketicilere tanıtılacak. Fuar her yıl olduğu gibi bu yıl da çevre ülkelerden çok sayıda satın alıcıya ev sahipliği yapacak.

Partner Ülke Hollanda


Izmir Uluslararası Fuar Alanı 3 No'lu Hol'de gerçekleştirilecek sergide yaklaşık 50 resim sergilenecek. Hollanda'nın farklı yönlerini anlatan resimlerin yer aldığı sergide  Hollanda'nın günlük yaşamını, kültürünü, mimarisini ve farklı sektörlerde gerçekleştirdiği yenilikçi çalışmalarını görmek mümkün.

"Hollanda'nın farklı yönlerini keşfetmeye hazır mısınız? Hollanda denince ilk akla gelen yel değirmenleri ve lale olmasına rağmen anlatılacak çok şey vardır. Hollanda'nın kendine has yüzen villaları, günlük yaşantısı, kültürü ve farklı sektörlerde gerçekleştirdiği yenilikçi çalışmaları anlatmakla bitmez. Fakat bazen 1 resim karesi herşeyi anlatmaya yeter. Gelin, siz de Hollanda'yı resimlerle keşfedin!" sloganıyla yola çıkan serginin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Travel Turkey İzmir 2011'de Türk Hava Yolları Daimi Havayolu Sponsoru, Hürriyet Gazetesi ise basın sponsoru olarak yer alacak.