Gezmeyi çok seven biri olarak Türkiye’de ayak basmadığım yer yok diyebilirim. Tekirdağ’da yediğim köftenin de, Van’da yaptığım kahvaltının da, Kayseri’de yaptığım kayağın da tadını ben bilirim.

Uzun zamandır yurt dışına açılmak gibi bir hayalim vardı ama bu konuda pekte harekete geçtiğim söylenemezdi. Özellikle İtalya en çok gitmek görmek istediğim ülkelerin başında geliyordu. Akdeniz ülkesi sıcaklığını taşıması, Venedik ve Roma gibi muhteşem şehirleri , Pizza ve makarna gibi en sevdiğim yiyeceklerin ana vatanı olması da İtalya’yı gezip görmem için yeterince iyi sebeplerdi aslında. Ama ne var ki evdeki hesap çoğu zaman çarşıya uymuyordu. Bu durum çok canımı sıkmaya başlamıştı ta ki o slogan hayatıma girene kadar; ‘’Dünya daha büyük, keşfet!’’

Hayatıma yeni bir yön verecek olan bu slogan Türkiye’nin uçuş devi Türk Hava Yolları’na aitti. Bana azıyla yetinmemem gerektiğini, keşfedilecek, görülecek binlerce yerin, kültürün olduğunu söylüyordu. Türk Hava Yolları zaten dünya çapında bir firma olduğu için İtalya hayalimi gerçekleştirirken ondan başkasını düşünemezdim.

Türk Hava Yolları’nın tarihi 1933’e dayanıyor. Türkiye’nin ilk havayolu firması olan Türk Hava Yolları aynı zamanda 2014 yılında yapılan istatislikler sonucunda Avrupa’nın en iyi, dünyanın ise en iyi 5. Havayolu şirketi. Yatırımlarını günden güne büyüten firma kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle benim de gönlümü fethetti. Dahası İtalya’ya gitmem sandığım gibi pahalıya mal olmadı. Çünkü Türk Hava Yolları Kampanyaları öylesine avantajlı seçenekler sunuyor ki Uçak Bileti fiyatlarında oldukça indirim yapıyor. Bırak İtalya’yı, Antartika’ya uçmam bile an meselesi.

Dahası Türk Hava Yolları Uçak Bileti ile uçtuğum İtalya seyahatim hayal ettiğimden bile güzel geçti. Özellikle tatilimin Roma kısmı muhteşemdi. Bu aşıklar şehrinde adeta kendimi kaybettim. Venedik’te gondola bindim, Siena’da spagetti ve şarabın tadına vardım, Floransa’da açık hava müzesini gezdim, Milano’da en klas kıyafetlerden satın aldım. Siz de hem yurt dışı hem yurt içine en kaliteli ve avantajlı yollarla uçmak için Alo Bilet Hattı sitesinin Türk Hava Yolları Kampanyaları sayfasına göz atmalısınız.