Bir tarafta lig sonuncusu ve kümede kalma savaşı veren Bandırmaspor, diğer tarafta Süper Lig'i kovalayan Göztepe. Karşılaşmanın başlarında topu daha çok ayağında tutan bir Göztepe gördük. Tutsa da bu hiç bir işe yaramadı. Sürekli yapılan pas hataları, bu seviyedeki takıma yakışmayan bir şey. Hiç bir organizasyon da göremedik. Sadece ve sadece rakibinin hatasını kollayan bir takım görüntüsündeydi. Şimdiye kadar bir çok maçta takımın kurtarıcısı olan Halil ve Jahovic sahada yoklardı.
Buna karşın ev sahibi Bandırma topla oynamaktan çok hızlı hücumları tercih etti. Rakibinin kopuk oynamasını iyi etüt etmişler, her hücumlarında orta sahayı kolay aşıp, defans oyuncularıyla mücadele ettiler sadece.

Her iki takım için de gol umutları rakibinin hatasına kalmıştı. Bu hatayı, daha doğrusu seri hatayı yapan takım Göztepe oldu. Paslaşması zayıf olan sarı kırmızılılarda Halil, baskıyı görünce topu bekletmeden ayağından çıkardı ancak kendi adamı yerine Üstün'e pasını attı. Sıradaki hatada da defans oyuncusunun rakibini oyalaması gerekirken, ani baskısı sonucu çalım yemesi ikinci bir hatayı doğurdu. Üçüncü hata ise kaleye bu kadar uzak iken, Üstün'ün kaleciyle karşı karşıya kalması, kademenin yapılamamasıydı. Bandırma'nın öne çıkan oyuncusundan biri olan Üstün, bu hatayı affetmedi.
2. gole de orta sahada Üstün'ün çaldığı top ile 2 pas yetti. Orta saha oyundan düştü, defans yetersiz kaldı. Gol pasını atan Feridun'unda hakkını vermek lazım. Çok çalıştı, çok çabaladı, çok istedi maç boyunca, maçın öne çıkan isimlerinden oldu.
Bandırmasporlu oyuncunun, kendi ceza sahası önünden uzun pasına Gökhan'a sadece şut çekmek kaldı ve durum 3-0 oldu. Bu kadar basit atılan ve bu kadar basit yenen bir gole rastlamak çok zor bu liglerde.

Göztepe'nin golünde de Fofana'nın topa müdahale temesi gerekirken bir anlık duraklamasını Jahovic çok iyi değerlendirdi, topu önüne alıp, golünü attı. Maç da 3-1'lik Bandırmaspor galibiyetiyle sona erdi.
Bandırmaspor her ne kadar kazanıp, 2 basamak yükselse de, küme düşme hattı üzerindeki rakiplerinin kazanmasıyla, bu galibiyet sevinci kursağında kaldı.
Göztepe, kaybetse de, Altınordu'nun Bolu'yu yenmesiyle ilk 6 içinde kalmayı başardı. Ancak ilk iki ile olan puan farkı 5'e çıktı. Süper Lig, bu oyunla çok uzaklarda. Bir mucize lazım diyebilirim.