Kastamonu'daki kaza gece saatlerinde meydana geldi. Seydiler ilçesi Cevizli Köyü ayrımındaki kavşakta meydana gelen kazada, Mustafa Ay yönetimindeki otomobil, aydınlatma bulunmayan kavşağa girişte yağmurun da etkisiyle kontrolden çıktı. 6 metre yükseklikten dere yatağına uçan otomobilde 28 yaşındaki Fatme Ay, 7 yaşındaki kızı Gizem Ay ve 64 yaşındaki dede Salih Ay hayatını kaybederken, 30 yaşındaki sürücü Mustafa Ay, 15 yaşındaki kızı Elif Nur ve 11 yaşındaki oğlu Salih Can yaralandı.

20 DAKİKA SONRA 2'NCİ KAZA: 5 YARALI

Kazayı gören sürücülerin haber vermesiyle gelen AFAD ve 112 ekipleri kazaya müdahale ederken, ikinci kaza meydana geldi. İlk kazadan yaklaşık 20 dakika sonra aynı yöne giden Mehmet Ali Çınar yönetimindeki 37 DY 540 plakalı otomobil, diğer araçtan  yaklaşık 20 metre daha geride kontrolden çıkarak aynı dere yatağına uçtu. Bu kazadan sürücü Mehmet Ali Çınar (61) ile araçta bulunan Satı Daşçıoğlu (42), Naim Kayıkçı (46), Vehbi Küçükçüoğlu (44) ve Ahmet Vedat Güler (45) yaralı kurtuldu.

20 metre arayla dere yatağına düşen iki otomobilde bulunan yaralılar, AFAD ve sağlık ekipleri tarafından çıkarılıp ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Araç içinde sıkışarak ölen 3 kişinin cesetleri de ekipler tarafından çıkarılıp Devrekani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.