Sanat, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda seveni Adnan Şenses’i uğurlamaya geldi. Eşi Lale Şenses ve yakınları taziyeleri kabul etti. Ayakta durmakta zorlanan Lale Şenses, tabuta sarılarak ağladı. Gözyaşlarını tutamayan Lale Şenses'i yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Eski siyasetçilerden Mehmet Sevigen, “Farklı bir sanatçıydı. Onu böyle bizim bildiğimiz türden sanatçı gibi görmüyorduk. Halk adamıydı. Çocukla çocuk, romanla roman, herkese ulaşabilen herkesin dokunduğu, herkesin kendini bulduğu bir sanatçıydı.” dedi.

Vali Hüseyin Avni Mutlu da, “Tedavi sürecinin sonunda hakkın rahmetine kavuşmak nasip oldu. Mekanı cennet olsun! Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, sanat dünyasına başsağlığı dileklerimizi iletiyorum. Tesellimiz sesini duymaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ses Sanatçısı Mahmut Tuncer ise, Adnan Şenses’i baba gibi gördüğünü belirterek, “Hepimizin babasıydı. Biz baba derdik benim kızım ona 'dede' derdi. Hepimizin başı sağolsun.” dedi.

Cenazeye katılan menejer Erkan Özerman ise, duygularını şöyle dile getirdi: “50 yıllık dostumu kaybettim. Sanatçılığın dışında da büyük bir dost arkadaşımdı. Hem sanat dünyasında hem özel hayatımızda çok güzel günlerimiz oldu. Adnan Şenses dendiği zaman aklıma çok güzel sempatik gülen herkesin iyiliğini isteyen dost bir insan geliyor.”

Rahatsız olan ve doktorların izin vermemesine rağmen cenazeye geldiğini ifade eden Murat Göğebakan da şöyle konuştu: “Bir dönemin devir insanı. Çok sevdiğim baba gibiydi. Biz de bir evladı olarak, doktorlarım böyle ortamda bulunmamı istemiyor ama babaya son yolculuğunda üstümüze düşeni yapmaya geldik. Herkesin başı sağolsun.”

Arabesk müziğin ünlü simalarından Ferdi Tayfur da cenazeye katılanlar arasında yer aldı. Tayfur, “Memleketimizin başı sağolsun! Bir çınarımız daha gitti. Bütün ülkemizin, sanatçılarımızın, halkımızın başı sağolsun. Allah cennetinde Peygamber efendimizin yanında yatmayı nasip etsin!” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise, “Ülkemizin yetiştirdiği nadir insanlardan birini kaybettik. Farklı bir yeri olan, ötekileştirilmiş insanlara sahip çıkan, hem sanat hem sinema dünyasında farklı tarzıyla bilinen sevilen, bir insandın. Sevenlerine başsağlığı diliyorum.” dileklerinde bulundu.

Cenazeye gelen Orhan Gencebay, herkese başsağlığı dileyerek, "Sevgili ağabeyimizi kaybettik. Bir süreden beri hastaydı. Kısmeti buymuş Yaradanın emridir. Türk müziğine, Türk kültürüne çok büyük hizmetleri olan halkımızın çok sevip saydığı biriydi. Benim de çok eski dostum ağabeyimdi. Onun için üzüntümüz büyüktür.” ifadelerini kullandı.

Bu arada, cenaze namazını kıldıran imam, bazı sözlerinden sonra kendisini alkışlayan cemaati susturdu. Adnan Şenses’in cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.