Ahşabın sıcaklığı ve sağlamlığını, klasik yerine modern tasarımlarla buluşturmak isteyenlerin seçimi ahşap modern sandalyeler, birçok çeşidi ile size geniş bir tercih aralığı sunuyor. Ahşap modern sandalyeleri, ahşap klasik sandalyelerden ayıran en önemli fark tasarımlarındaki modern çizgilerdir. Örneğin; yatay çıtalı, dikey çıtalı, retro ayaklı, kontralı, çapraz ayaklı, U ayaklı, deri veya kumaş döşemeli başta olmak üzere yüzlerce çeşit ahşap modern sandalye vardır. Klasik mobilyalarla birlikte klasik ahşap sandalyeler kullanıldığı gibi modern tarzda döşenmiş bir mekanda da ahşap modern sandalyeler kullanmak daha uygun olur.
Ahşap modern sandalyeleri otel, kafe, restoran gibi birçok ticari işletmede ve evinizde(özellikle salonunuzda) rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ahşapta kalite ve sağlamlığın birinci kuralı, gürgen ve kayın gibi sert ve dayanıklı ağaçları kullanmaktır. Bu ağaçlar kuru ve fırınlanmış olmalıdır. Zıvana sistemi ve D3 yada D4  normuna uygun tutkal kullanmak da olmazsa olmazdır. Böylece sağlam bir iskelet elde edersiniz. Daha sonra bu sağlam iskelete özenli bir boya yapılmalıdır. Son olarak da, işçiliğin belki de en fazla ön planda olduğu döşeme işi gelir. Sünger kalitesi ve varsa kapitone işçiliği, tam da bu noktada devreye girer. Bu aşamalardan geçen ahşap modern sandalyeniz, evinize ya da iş yerinize ulaştığında artık görevine hazırdır. Avrupa’nın yeni trendi ahşap modern sandalyeleri, siz de misafirlerinizi ya da müşterilerinizi ağırlamak için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Her zaman söylediğimiz gibi, ahşap modern sandalye grubunda da karşımıza çıkan çeşit fazlalığı, kafa karışıklığı ve seçim yapma zorluğuna neden olabilir. Bu problemi çözmenin yolu ise size en yakın showrooma gitmektir.
Eviniz ya da iş yeriniz için en uygun ahşap modern sandalyeleri seçmeniz dileğimizle…