Olay Konya'nın Selçuklu ilçesinde bugün saat 10.30 civarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre 30 yaşındaki Halit Kılıçer, iddiaya göre 3 çocuğunun annesi eşi 31 yaşındaki Asiye Kılıçer'in cep telefonuna gelen mesajlardan kendisini aldattığını düşündü.

Kendisi gibi kamyon şoförü olan amcasının 31 yaşındaki oğlu Adem Kılıçer ile eşinin ilişkisi olduğunu düşünen Halit Kılıçer, eşini de alıp amcasının oğlu ile yüzleşmek için kamyon garajına gitti.

Burada iki kuzen arasında tartışma çıktı. Yanında silah getiren Halit Kılıçer, Adem Kılıçer'in başına iki el ateş etti. Kuzeni kanlar içinde yere yığılırken, Halit Kılıçer, birlikte geldikleri Bayrak Oğul'un otomobiline binip olay yerinden ayrıldı.

Yolda eşiyle de tartışan Kılıçer, bu kez de eşinin başına ateş etti ve eşini öldürdü. Ardından tabancayı kendi başına dayayan Halit Kılıçer, tetiği çeker intihar etti.

Olaya şahit olan Bayrak Oğul da aracını durdurarak durumu polise bildirdi. Olaya müdahale eden ekipler, yaralı olduğu belirlenen Adem Kılıçer'i hastaneye kaldırdı. Kılıçer'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan polisin yaptığı aramada Halit Kılıçer'in üzerinden eşinin yazdığı bir not çıktı. Notta, Ben namussuzun birisiyim. Cok kötü bir şey yaptım. Halitimi, çiçeğimi, bir tanemi aldattım. Nefsime yenik düştüm. Her şeyi mahvettim. Halitim, sana sevgimi temiz tutamadım. Kimsenin suçu yok, tek suçlu benim. Kendi pisliğimi kendim temizleyeceğim. Ne olur çocuklarıma, guzularıma iyi bakın. Halitim, yemin ederim onu sevmedim. Tek seni sevdim. Tek sana kıyamazdık, tek seni kıskanırdım. Affet beni canım aşkım' yazdığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.