Kadın cinayetlerinin sonu bir türlü gelmiyor. Önceden birer birer öldürüyorlardı, şimdi iki kadını birden öldürüp attılar. Adana'da meydana gelen olayda, kamyon şoförü yol kenarında hareketsiz yatan iki kadını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, iki kadının öldürüldüğünü belirledi. Kadınların anne kız olduğu ve tabanca ile öldürüldüğü açıklandı.

Adana'da 47 yaşındaki Semire Balık ile kızı 22 yaşındaki Ayşe Işık'ın, otoyol kenarında tabancayla öldürülmüş cesetleri bulundu.

Saat 06.30 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu batı çıkışı yakınlarında bir kamyon sürücüsü, Adana'da gişeleri geçtikten sonra yol kenarında hareketsiz yatan iki kadın görünce durumu polise bildirdi. Polis, otoyol kenarındaki drenaj kanalında yan yana 2 kadın cesedi buldu. Yöresel kıyafetli olan kadınların üzerinden kimlik belgesi çıkmadı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemede kadınların üzerindeki ziynet eşyalarının alınmadığı, birine ait ayakkabıların ise yan yana düzgün bir şekilde çıkartılmış olması dikkat çekti. Burada yapılan incelemenin ardından kadınların cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na nakledildi.

Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı araştırmada cesetlerin Semire Balık ile evli kızı Ayşe Işık'a ait olduğu belirlendi. Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside ise annenin sol göğsünde 2, yanak ve başında 2 ve bir de bacağında olmak üzere 5 kurşun bulunduğu, kızının ise göğüs ve kafasında 3 kurşun saptandı. Annenin Adana'nın merkez Çukurova İlçesi'nde lüks bir plazada, kızının ise Mersin'in Tarsus İlçesi'nde oturduğu anlaşıldı

ÇANTASINDA 2 BİN TL PARA ÇIKTI

Üzerlerinden kimlik belgesi çıkmayan annenin çantasında 2 bin lira ile Mersin'in Erdemli ve Tarsus ilçelerinde yapılmış alış veriş ve yemek fişleri bulundu. Cinayet Bürosu ekipleri fişlerin kesildiği market ve işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemek üzere harekete geçti. Ayrıca cep telefonlarıyla son 24 saat içerisinde yapılan görüşmelerin dökümü de inceleniyor.

Cinayetin meydana geliş şekli ve işleniş yerinden yola çıkan polis, 'namus saiki ile işlenmiş cinayet'ten şüpheleniyor.