Devlet tarafından kurulan ilk ve tek belgesel kanalı olan Belgesel Kanalları,  gündelik yaşamdan doğa ve hayvanlara kadar birçok belgesel ile karşımıza çıkıyor. Birbirinden güzel coğrafyaları, en zor yaşama koşullarını, yaşam kültürlerini ve sayısız insan hikâyelerini gözler önüne sere seren TRT BELGESEL HD izlemek için internet üzerinden tvcini.com adresinden kanalın logosuna giriş yapmanız yeterli olacaktır.  Canlı TRT BELGESEL izlediğiniz zaman sadece Türkiye üzerinde değil pek çok farklı coğrafyada bulunan hayatlara yakından tanıklık edersiniz. Kendinizi izlediğiniz ortamlarda hissettirecek Kesintisiz Trt Belgesel izleyin.

Türkiye’nin en çok izlenen Tv kanallarından biri olan Trt Belgesel birçok şey öğreneceğiniz ve ufkunuzu genişletebileceğiniz bir tv kanalıdır. Aralarında "Dünya Tarihinin Dönüm Noktaları", "Su Savaşları", "İçimizden Üçümüz", "Bir Dünya Yaşam", "Savunma Sanatları", Bakalım İşe Yarayacak mı?", "Afgan Kömürü", "Ailenin Yeni Üyesi", "Sen de Tanık Ol" ve "Çırak" gibi yapımların da yer aldığı belgeseller yeni dönemde TRT Belgesel ekranlarında olacak.

Türkiye’nin popüler ve en çok izlenen kanallarını sizlere ücretsiz tv izleme olanağı sunan sitemizden canlı tv izlemek çok kolay. İnternetin olduğu her yerden en düşük veri hızında bile hizmet veren sitemiz dilediğiniz zaman tv izleme imkânı sunuyor. Günün her saatinde televizyon kanallarına erişebilmeyi mümkün kılan sitemizden donmadan tv izleme hizmeti veriyoruz. Sizlere kaliteli yayınlar izletmek için güçlü bir alt yapı ile çalışan editörlerimiz hizmetin aksamaması için kanalları güncel tutmak için çalışmalarını sürdürüyorlar. Tüm kanalları HD kalitesinde bilgisayardan ve telefondan tv izleyebilirsiniz.