Antalya'da yaşayan Sebahat Sebetci, bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaşları 17 ile 20 arasında değişen 3 cocuğunun babası M.S.'ye boşanma davası açıp, iki ay önce Dalaman'da yaşayan halası Ayşe Olaş'ın Karaçalı Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi'ndeki evine sığındı.

Bu arada, yaralama, hırsızlık gibi suçlardan 100'e yakın kaydı bulunan M.S., işlediği bir suç nedeniyle cezaevine girdi. Cezasını çeken M.S., iki gün önce tahliye oldu. Özgürlüğüne kavuşmasının ardından M.S., dün saat 09.00 sıralarında, eşini boşanma davasından vazgeçirip, evine dönmeye ikna etmek için çocuklarıyla Dalaman'a geldi. Ancak, kadın eşinin bu teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı.
Olaş Çiftinin de araya girmesiyle tartışma daha da büyüyerek, evin bahçesine taştı. Sinirlerine hakim olamayan M.S., cebinden çıkardığı bıçakla Ayşe Olaş'ı sağ omzundan, eşi İkram Olaş'ı da sırt ve karnından yaraladı.
Bu sırada Sebahat Sebetci, kaçmaya başladı. Peşinden gittiği eşini olay yerinin 200 metre ilerisinde yakalayan M.S., karnına sapladığı çok sayıda sıçak darbesiyle yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan genç kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi. M.S., çocuklarını da alıp kaçtı.
Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından Olaş Çifti, Dalaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan İkram Olaş, ameliyata alınırken, eşi ayakta tedavi edildi.

Kaçarken yakalandı

Olayın ardından harekete geçen Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çevre il ve ilçelerin güvenlik güçleri ile irtibata geçip M.S.'nin eşkalini verdi. Göcek Belde Jandarma Komutanlığı ekipleri yol kontrolünde, otomobilini durdurdukları M.S.'yi gözaltına aldı. Jandarma, M.S. ve yanındaki 3 çocuğunu polise teslim etti. Polis, M.S. ile çocuklarının ifadelerine başvurdu. M.S.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.