Şimdiye kadar giden herkesin olumlu yorumlar ile bahsettiği ve geniş bir alana yayılan otelde sıkılmak gibi bir derdiniz asla olmayacak. Acapulco hotel de gecesi ayrı eğlenceli ve gündüzü ayrı bir eğlenceli mutlu anlar sizleri bekliyor. Dilerseniz spa ile rahatlar ve eğlenceleri ile de gülen dakikalar geçirirsiniz. Acapulco hotel geniş alanı ile hiç sıkılmayacağınız bir tatili sizlere sunuyor ve ayrılırken bile ayrılmak istemeyeceğiniz güzellikte güzel bir otelde konakladığınızı anlamış olacaksınız.

Cratos Otel için bilgi araştırıyor ve acaba bana hitap ediyor mu diye merak ediyor olabilirsiniz. Gelin biraz inceleme yapalım ve oteli yakından inceleyelim. Cratos Otelin toplamda 292 odası bulunuyor. Yani aşırı kalabalık olmayacak bir otelde konaklamayı seviyorsanız o halde tam aradığınız özellik diyebiliriz. Cratos Otel şehir merkezine 5 km uzaklıkta olduğu için rahatlıkla şehir merkezine inebilir ve havaalanından indikten yaklaşık yarım saat sonra ise otelde olabilirsiniz. Hem açık yüzme havuzu gem de kapalı yüzme havuzları ile yaz kış keyfinize keyif katacak her aktive siler için düşünülmüş. Merit Lefkoşa oteli de anlatarak sizlere tanıtmak isteriz. Bug,n 3 ayrı otel sunduk ve 3’ünde çok güzel olduğunu tekrar eklemek isteriz. Sizler hem her şeyi bir arada sunan bu otelde isterseniz tatil odaklı bir tatil yapabilir ya da aynı zamanda iş seyahatleriniz içinde tercih hakkınızı kullanabilirsiniz.

Merit Lefkoşa ile hem şehir içine harika bir otel tanımış olacak hem de Lefkoşa’ya geldiğinde tekrar gelebileceğiniz bir adres olduğunu görmüş olacaksınız. Merit Lefkoşa ile artık yaz aylarında ya d akış aylarında hiç fark etmeden kolaylıkla tatil yapma keyfini görmüş olacaksınız. İsterseniz tek başınıza, isterseniz sevdiklerinizi yanınıza alarak tatil yapma heyecanını sizlerde yaşayın ve bunun için sunduğumuz 3 ayrı otelden birini seçerek tatil sürecinizi başlatabilirsiniz. Hatta dilerseniz her seferinde bir başka oteli de tercih edebilirsiniz. Detaylı olarak inceleyin ve kararınızı verin.