Artık, daha küçük ebatta çelik kasa modelleri üretilmekte. Bu ürünlerin tamamında şifre sistemi mevcut. Yani önceden bir şifre belirliyorsunuz, bu şifreyle kasanızı açıyorsunuz. Bazı modellerde ayrıca anahtar kilidi de bulunmakta. Ofis tipi geniş çelik kasa modelleri bulabileceğiniz gibi, ev hanımlarının evlerinde kullanabileceği rengarenk çeşitler de mevcut. Büyük bir çoğunluğunda, yere veya duvara monte edebilme şansınız var. Evraklarınızı, altınlarınızı ve dövizlerinizi saklamak için ideal ürünler. Ayrıca, seyahat esnasına yanınızda taşıyabileceğiniz çanta şeklinde kasalar da mevcut. Bu şekilde, iş seyahatlerinde veya turistik gezilerde paranızı ve evraklarınızı güvenli bir şekilde muhafaza edebiliyorsunuz. Şifreli kasa fiyatları hakkında fikir edinmek için, evidea.com adresini ziyaret edin. Kasa fiyatları, kullanım amacına ve modele bağlı olarak çeşitlilik göstermekte.

Yale, en önemli çelik kasa üreticilerinden biri. Mavi ve pembe renklerdeki ekonomik ev tipi ürünler özellikle ev hanımları için uygun. Bu ürünlerde hem şifre sistemi hem de anahtarla açma imkanı bulunmakta. Yale marka motorlu kasalar ise, biraz daha pahalı. Motorlu kasalar, ev tipi, ofis tipi ve profesyonel tip olarak ayrılmakta. Bir diğer çelik kasa üreticisi ise Kale. Kapı anahtar ve kilitleri ile tanınan marka, yere veya duvara monte edilebilen çok sağlam kasalar üretmekte. Balatlı markası ise, oldukça ekonomik çözümler sunuyor. Sarı ve mor renkte üretilen Balatlı marka kasalar, özellikte ev içi kullanım için uygun. Şifreli kasa modelleri için, evidea’nın sitesini görmelisiniz. Mutlaka size uygun bir para kasası bulacaksınız.

Evidea.com, her tür ev dekorasyon ürünü satın alabileceğiniz bir alışveriş portalı. Sitede, saat, tablo, ayna gibi ev dekorasyon ürünleri bulunmakta. Ayrıca her çeşit mobilya ve elektrikli ev aleti de hizmetinize sunuluyor. Banyo, mutfak ve bahçe ürünlerinde de, büyük bir çeşitlilik var. Yani, ev için ihtiyaç duyabileceğiniz her tür mobilya ve aksesuar burada mevcut. Sitenin avantajı, büyük bir ürün çeşitliliği sunması. Onlarca markanın yüzlerce ürünü arasından seçim yapabiliyorsunuz. Oysa bir mağazaya gitseniz, birkaç markanın ürünlerini inceleyecek, sınırlı bir ürün kataloğundan seçim yapacaksınız. Çünkü mağazalar sadece birkaç markaya yer vermekte. Ayrıca, buzdolabı için ayrı mağazaya, mobilya için mobilyacıya, nevresim takımı için nevresim satan dükkana gideceksiniz. Oysa burada, aradığınız tüm ürünler bir tık uzağınızda. Ayrıca, evidea’da, mağaza giderlerine değil, ürünün kendisine para verirsiniz. Çelik kasa çeşitleri ve diğer ev gereçleri için, evidea’yı görün.