Çorum Sungurlu'da meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Feci kaza bu sabah saatlerinde meydana geldi. Ankara yönüne giden otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile karşı şeride geçerek hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada hafif ticari araçta bulunan 3 kişi ve diğer araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. İki kişinin ise ağır yaralandığı öğrenildi. Kaza sonrası her iki aracın da hurdaya döndüğü görüldü.

Kaza, bu sabah Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde meydana geldi. Çorum- Sungurlu karayolu 30'uncu kilometrede bulunan Koparan mevkiinde Ankara yönüne giden 34 AR 6465 plakalı otomobil, bölünmüş yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle karşı şeride geçerek, Yavuz Ergül yönetimindeki 34 FU 8168 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazada hafif ticari araçta bulunan sürücü Ergül ile birlikte, Elvan Ergül (66), Gürcan Ergül (37) ve diğer otomobilde bulunan ve kimlikleri tespit edilemeyen 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada Tolgahan Ergül (13) ile Batuhan Ergül (16) ağır yaralandı.

Her iki araç da hurda yığınına döndü. Otomobillerde sıkışan cesetler, kimlik tespitlerinin yapılması ve otopsi işlemleri için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.