Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ilginç bir açıklama geldi. Ünlü sanatçı Erol Büyükburç'un ölümüyle ilgili konuşan Erdoğan, bugün konseri olan Büyükburç'un ölümünün düşündürücü olduğunu iddia etti. Henüz güvenlik güçlerinden konuyla ilgili bir netice alamadığını belirten Erdoğan, Adli Tıp'ın incelemeleri sonrası gerekli bilgili elde edeceklerini söyledi.

Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader'i Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ağırlayan Erdoğan yaptığı görüşme sonrası basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

Erol Büyükburç'un ölümüne değinen Erdoğan, Büyükburç'a Allah'tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bizim pop müziğinde değerli sanatçımız Erol Büyükburç'un bugün (dün) evinde ölü olarak bulunduğuna dair haberi aldık. Bundan dolayı hüznümüz var. Kendisine rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Özellikle de yarınki (bugün) bir program öncesinde böyle bir şeyin gerçekleşmiş olması düşündürücüdür. Şu anda güvenlik güçlerimizden henüz bu işin neticesini almadık. Nedir, ne değildir... Bu bir adli tıp konusudur. Adli Tıp incelemelerini yapacaktır, ondan sonra da bizlere gerekli bilgiler bu konuyla ilgili verilecektir"